Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bekle Beni Be Gülüm


kimimben

Önerilen İletiler

Dipsiz Kahırların İçine Bırakılmış Gibiyim.. Ne Zaman Sensizliğin Zamanı, Nede Sensizlikte Yalnız Kalmak….Hep Acı Acı Yutkunduğum Bir Izdırabın Çilesi İle Herdem Oluşum….Gözlerime Takılan İrili Ufaklı Yaşlara Bakıp Ağlama Sakın….Solgun Ve Bezgin Bir Gülün Acı Veren Feryadından Başka Bir Şey Bulamasın Ki Gözlerimde…

 

Hep Sensizliği Yaşayarak Avutabileceğimi Sandım Kendimi….Düşlerin Girdabında En Mefluç Acıların Sağanağına Tutulacağımı Ve Her Yerimden Yara Alacağımı Ne Bilirdim Ki….Ahhhhhh, Bir Gülüşüne Neleri Vermez İnsan, Hani Diyorum Ya, Hani Şu An Yanımda Olsan, Tutsan Titreyen Ellerimi….Isıtsan Bakışlarınla, Fırtınaya Tutulmuş Bedenimi, Sarsan, Kucaklasan Ve Hiç Bırakmasan…..Ahhhhh, Bir Hayalden Öteye Gidemeyen Şu Sözlerde, Hep Mutsuzluğumu Bulur Ki İnsan…..

 

Sensizlik, Koyu Bir Karanlık Gözlerime, Mil Çekilmiş Gibi Acı Ve Izdırap Dolu, Ağlamalarım Bile Dindiremiyor İçimdeki Burukluğu….Hep Terk Edilişlerin Şarkısı Çalınıyor Yüreğimde, Çiğ Tanesi Gibi Düşüyorsun Düşlerime, Senin Yokluğuna Alışmak Ne Kadar Zor Bir Bilsen….Bir Bilsen Sensizliğin Tahammül Edilemeyen Acısını, Bir Bilsem Gözlerimin Artık Ağlamaktan Sukutu Hayale Uğradığını….

 

Gece Katran Karasını Örterken Yüreğime, Bir Ahhhh Çekişin Yankıları Yakar Yıkar Gecemi….Sensizliğe Yazılan Ne Kadar Şiir Varsa Boş….Sensizliği Anlatmaya Yeter Mi Sanırsın Bunca Harf, Bunca Kelime….Düşmüşüm Sensizliğin İçine, Ne Gözlerim Anlatabildi Bendeki Seni, Nede Yüreğim Dile Geldi Söyleyebildi…Hep Suskun Kaldı Bakışlarım, Islak Bir Gözyaşı Oldu Sayfalara Sessiz Ve Sakince Akışlarım…Ve Sen Gidiyordu Gecemden, Belki Bir Daha Dönmemecesine, Belki Bir Daha Sevmemecesine….

 

Ahhhhh Seni Benden Ansızın Çalan Ölüm, Şimdi Yinemi Çağırıyor Seni Söylesene…..Az İzin Verse, Az Daha Kalsan Yanımda Olmaz Mı? Belki Bir Nazar Edişinle İçimdeki Bu Boşluk Dolacak…Ama Ne Mümkün Emir Büyük Yerden, Beklemiyor Gidiyorsun Be Gülüm….Gittiğin Yerde Ben Olmayacağım, Ben Diye Seni Kim Anacak Söyle, Kim Dile Getirecek Sevdalarımızı, Kim Gözyaşı Dökecek İkimizin Yerine….

 

Bekle Be Gülüm Bir Gün Yolum Düşecek Biliyorum Sana…Bekleki Yaşadığıma Değsin Bu Bana Acı Veren Zulüm….Bekle Beni Elbet Geleceğim Sana Bir Gün Gülüm…..Tabi ki Her Yaşantının Sonunda Beni de Bekliyor Ölüm…..Bekle Beni Beee Gülüm…….Bekle….

 

 

Sessiz-Sair (Murat Öztürk)

29.11.2007 (25 dakka)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.