Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2007 17 yıl öncelikle merhaba. 27/08/1988 doğumluyum. düz lise mezunuyum. geçen eylül ayında 2 yıl tecil hakkımı kullandım. ancak pişman oldum. tecili bozmak istiyorum. bunu herhangi bir askerlik şubesine başvurarak yapabilmem mümkün mü? çünkü elazığ/maden ilçesinde tecil hakkımı kullandım. şu an tekirdağdayım. buradaki şubeden bozabilir miyim tecili? teşekkürler
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 17 yıl öncelikle merhaba.27/08/1988 doğumluyum. düz lise mezunuyum. geçen eylül ayında 2 yıl tecil hakkımı kullandım. ancak pişman oldum. tecili bozmak istiyorum. bunu herhangi bir askerlik şubesine başvurarak yapabilmem mümkün mü? çünkü elazığ/maden ilçesinde tecil hakkımı kullandım. şu an tekirdağdayım. buradaki şubeden bozabilir miyim tecili? teşekkürler bozabilrisn istedigin subeye gidip tecilimi bozmak istiyorum diyeblirsin
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 17 yıl Sonra da herkes sana güler. İstediğin şubede deneyebilirsin, gülmeyen birisi olursa konuyu tam anlamamış demektir, bir daha anlatman gerekir. Tecil'in "pardon"u olmaz sevgili cyber_link! Orası ana kucağı değil, asker ocağı.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.