Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2007 17 yıl Kovulmuş ve taşlanmış şeytan'dan Allah'a sığınırım... Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla... Hamd alemlerin rabbi olan Allah'a'dır... a) Rabbim her sabah ve her akşam seni yüceltirim...Sen yüceltilmeye layık olansın...Çünki sen Rahman ve Rahim'sin...Din gününün Malik'i ve Sultan'ı'sın...Yalnız sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dilerim...Beni dosdoğru yoluna ilet...Karanlığa ve şaşkınlığa sapmamışların...Kendilerine nimet verilmişlerin...Ve üzerlerine gazab dökülmemişlerin yoluna ilet...Amin Hu... Rabbim ***** ve zalim nefsim'den ve onun başında üşüşüp dürtükleyen şeytan'dan ve her ikisinin birlik olup benlik ve zan kazandırmasından sana sığınırım...Sen kalblerde dillerde ve gözlerde gizli olanları bilensin...Sen göklerde yerde ve ikisi arasında gizli olanlarıda bilensin...Açıkta ve gizlide hiçbir şey sana saklı kalmaz...Andolsun ki,senin ilmin ve rahmetin herşeyi kuşatmıştır...Asla kaçacak yer yoktur...Adım atmadığımız yer olmasın ki,sen orasını kuşatmamış olasın...Ve orası mutlaka kuşatılmıştır...Asla kaçacak yer yoktur...Öyle ki,kaçıp sığınacağımız tek yer senin mümtaz ve seçkin katındır Rabbim...Amin Hu... c) Rabbim beni,annemi,babamı,kardeşlerimi,evimize iman etmiş olarak girenleri,mümin erkek ve kadınları bağışla...Sen bağışlaması bol olan Gaffar...Rahmmeti sonsuz olan Rahman'sın...Amin Hu... d) Allah'ın ilmi ve rahmeti ezilen,horlanan,hakir görülen,aciz ve çaresiz Rabbine muhtaç kullarının üzerine olsun...Amin Hu... e) Rabbim elimi kolaylaştır yazımı güzelleştir...Dilimi kolaylaştır sözümü güzelleştir...Artır imanımı yok et gümanımı...Öldür nefsimi dirilt ruhumu...Amin Hu... f) Hamdüstüne hamdolsun ilm-i Rahman'a eriştik elhamdülillah...Hamdüstüne hamdolsun aşk-ı Rahman'a kavuştuk elhamdülillah...Hamdüstüne hamdolsun zahiri ve batıni nimetlere ve güzelliklere elhamdülillah...Hamdüstüne hamdolsun elhamdülillah... g) Rabbim açgözlü ve doymaz nefsimden sana sığınırım...Şehvete ve azgınlığa düşkün olan nefsimden sana sığınırım...Gaflet ve dalalet içinde olan nefsimden sana sığınırım...Geveze ve boş lakırdı yapan nefsimden sana sığınırım...Yalancı ve gıybetçi nefsimden sana sığınırım...Cimri ve hasetçi nefsimden sana sığınırım...***** ve zalim nefsimden sana sığınırım...Ve cümlesinin başında üşüşüp dürtükleyen o melunların melunu melun şeytandan sana sığınırım...Sonsuzluğuna ve yüceliğine sığınırım...Ey onsekiz bin alemin Sahibi,Sultanı,Rahman ve Rahim olan Arş'ın yegane sahibi Yüce Allah sana sığınırım...Amin Hu... h) Allahuekber Allahuekber la ilahe illallah,Subhanallah,Elhamdülillah,la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyül azim sadakallahul aliyyül azim...Amin Hu... ı) Hak Muhammed Ali'nin sırrı hakikati Mehdi'de tecelli buyura...Sırra hu gerçeğe hu Alla hu ekber... i) Allahuekber Allahuekber la ilahe illallah Muhammed'un Resulullah,Aliyyen Veliyyullah,Mehdiyyen İmamullah,Mesihhen Ruhullah,Allahuekber Allahuekber la ilahe illallah... j) Ya Allah Ya Muhammed Ya Ali Ya Mehdi imam-ı sahib-i zaman,Kutbul devran,Hüccetul burhan,Ruhul Rahman,Faruk el Furkan,İmam-ı Seyyid-i ekber... l) Allah'ın ilmi ve rahmeti halkımın,milletimin ve ümmetimin üzerine olsun...Amin Hu... m) Rabbim bana zamanın ve mekanın hakikatini göster...Eşyanın hakikatini göster...Ve beni dosdoğru yolun,dinin ve anın üzerinde sabit kıl...Amin Hu... n) Ey bizlere duaları öğreten yüce Rabbimiz...Ve bizlerden duaları işitip icabet eden Rabbimiz...Dualarımızı işit ve dergahı ilahinde kabul eyle Rabbimiz...Amin Hu... o) Zahir'de olanlar asla batına hükmedemezler...Ve ancak batın'da olanlar zahir'e hükmedebilirler... Ey yüceler yücesi yüce Rabbim... Ben seni çok seviyorum... Her şeyden çok en çok seni seviyorum Rabbim... Sen benim Mükemmel sevgilimsin... Sen benim Ölümsüz aşkımsın... Sen benim Kusursuz sevdamsın... Ve sen benim Vefalı ve Sadık yarimsin Allah'ım... Ey güzeller güzeli güzel Sevgilim Sultanım Rabbim Allah'ım... Zikr-i hakikatimizdir... ______________________ Bakî Gerçekler Demine Hû,Dost Allah Eyvallah... Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman...
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Kimden : Pîr Gerçek Velî (Bay, 34) Kime : Grup: Alevilik Îslâm Antolojisidir... Tarih : 7.12.2007 14:07 (GMT +2:00) Konu : Mehdi'nin temenni dua'sı... Ey yüceler yücesi yüce Rahman... Ey güzeller güzeli güzel Sultan... Doksandokuz sıfatının,yüzonyedi ahlakının... Arş'ı yüklenen meleklerin ve etrafında bulunanların... Cebrail aleyhisselamın... Mikail aleyhisselamın... İsrafil aleyhisselamın... Azrail aleyhisselamın hürmetine... Adem-i safiyyullahın... Nuh-u naciyyullahın... İbrahim-i halilullahın... İsmail-i teslimullahın... Musa-yı kelimetullahın... İsa-yı ruhullahın... Muhammed-i habibullahın... Aliyyen veliyyullahın... Ehl-i beyt-i keremullahın... Ashab-ı kiramın... Sıddıkların... Şehitlerin... Salihlerin... Saidlerin yüzü-suyu hürmetine... Üçlerin... Beşlerin... Yedilerin... Oniki İmamların... Ondört masum-u pakların... Onyedi kemer-i bestlerin... Kırkların... Gelmiş geçmiş cümle gerçek erenlerin, Evliyaların,dervişlerin,sultanların,demine,devranına,yüzü-suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle...Duası bizden kabulü Allah'tan ola,gerçeğe hu mü'mine ya ali ya mehdi sahib-i zaman... Ey yüceler yücesi yüce Rahman... Ey güzeller güzeli güzel Sultan... Sen Halık'sın ben mahluk'um... Sen Hadi'sin ben Mehdi'yim... Ey onsekizbin alemin yegane sahibi... Ey bizlere duaları öğreten,işiten ve kabul eden yüce Rabbimiz... Dualarımızı kabul eyle... Şüphesiz sen duaları öğreten,işiten ve kabul edensin... Duası bizden kabulü Allah'tan ola,gerçeğe hu mü'mine ya ali ya mehdi sahib-i zaman... Zikr-i hakikatimizdir... ______________________ Bakî Gerçekler Demine Hû,Dost Allah Eyvallah... Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.