Φ Kedim_7_beni Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 >> >> > > DANONE MARKASINI TÜRKİYEDE BİLMEYEN YOK. SABANCI HOLDİNG ORTAKLIĞI ILE SAGLADIGI GÜVEN ILE DANONEYİ TÜRKİYEYE GIRMIS OLDU. >> >> > > >> >> > > BUGÜN SABANCI İLE ORTAKLIKLARININ BİTMİŞ OLMASINA RAĞMEN ÇOĞU İNSAN >> >> > SABANCI >> >> > > HOLDİNG İLE ORTAK OLDUĞUNU ZANNEDEREK BU ÜRÜNLERİ ALMAKTA. >> >> > > >> >> > > PEKİ FRANSIZLARA AİT OLAN DANONE TÜRKİYE DE NEDEN BU KADAR ÇOK >> >> > > ÇOCUKLAR ÜZERİNE ÜRÜN ÇIKARTMAKTA VE UCUZA SATMAKTA HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ? >> >> > > >> >> > > DANONENİN TÜRKİYE İÇİN ÜRETİLEN ÜRÜNLERİNİN İÇERİSİNE >> >> > > ÇOCUKLARIN ZİHİNSEL VE BEDENSEL GELİŞİMİNİ ETKİLEYECEK MADDE KATILIYORMIŞ VE >> >> >> > > ŞU AN DANİNOLAR SADECE 2 VE 12 YAŞ ARASI ÇOCUKLARA >> >> > > YEDİRİLMEKTE. YANİ TAM >> >> > GELİŞİM >> >> > > ZAMANINDA. >> >> > > >> >> > > GELECEK NESİLLERİMİZİN ZEKİ OLMASINI ENGELLEMEK İÇİN ŞİMDİDEN YOĞUN ÇABA İÇERİSİNDE OLDUKLARI ANLASILIYOR VE TÜM PAZARLAMA ŞİRKETLERİ ŞU AN >> >>DANONE >> >> > > İLE ANLAŞMALI KAPI KAPI DOLAŞIP PİYASA FİYATININ ALTINDA URUNLERINI SATMAKTADIRLAR. AYRICA ŞİRKETLERE VE DAĞITIM ELEMANLARINA ÇOK İYİ ÜCRET ÖDENEREK DAHA FAZLA SURUM >> >> > > YAPILMAKTA, DAHA FAZLA İNSANA >> >>ULAŞMAKTADIRLAR. >> >> > > >> >> > > LÜTFEN DANONE URUNLERİNI KULLANMAYALIM VE ÇEVREMİZDE\ >> >> > > ÇOCUKLARINA >> >> >> > > DANİNO YEDİRENLERİ DE UYARALIM.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 daha neler duyacaz bakalım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Hmmm gıda üzerinde koplo teorisi ha...!! Olabilirmi acaba.. Ama şüpheden kaçınmak gerekir... Bence burada sağlık bakanlığına büyük iş ve sorumluluk düşüyor.. Alıntı
Φ Kedim_7_beni Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 evet kralx Yalanlıyoda olabilirler danone'ye mail atıldı ve adamlar baya bi uzun sekilde Yalanlamış benimde pek inanasım gelmior. Alıntı
Φ Gee-Q Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Ama neden işi şansa bırakalımki,sonucta yedirmedikmi bi eksiklikmi olacak... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.