Φ hasan17 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 >11. Eylül İkiz Kulelere saldırı sonrası binadaki firmalardan birinin >hayatta kalanlarla yapılan sabah toplantısında güvenlik görevlilerinin başı >orada hayatta >kalabilenlerle ilgili şunları anlatmış; > > O sabah; > >- Firma müdürü o gün oğlu ana okuluna başladığı için işe geçkalmış, >- Birinin o gün ofis kahvaltısına getirilecek Donut'alma sırasıymış, >- Bayan elemanlardan birinin sabah alarmı çalmamış, >- Biri kaza yüzünden trafiğe takılmış >- Biri otobüsünü kaçırmış >- Biri kıyafetini lekelemiş, üstünü değiştirmek vakit almış >- Birinin arabası çalışmamış > >- Biri telefonu cevaplamak için geri dönmüş >- Biri çocuğunu hazırlamakta zorlanmış,geç kalmış >- Biri taksi bulamamış >-Ama en etkileyicisi biri, o gün ofise yeni aldığı ayakkabıları giymiş, >ayakkabı ayağını rahatsız etmiş ve bir eczaneye uğramış, yara bandı almak >için !!! Bu gün hayatta olma >sebebi olan bandı almak için... > Şu anda trafikte sıkıştığımda, asansörü kaçırdığımda, bir telefona cevap >vermem gerektiğinde, yani beni rahatsız eden küçük şeyler olduğunda, >Allahın benim o anda orada olmam gerektiğini istediğini düşünüyorum. > >Bir daha ki sefere, sabahınız tersliklerle başladığında, çocuklarınız >giyinmek istemediğinde, arabanın anahtarını bulamadığınızda, bütün trafik >ışıklarına takıldığınızda huzursuz olmayın, sinirlenmeyin. > >Allahın o an sizi gözetlediğini ve koruduğunu düşünün...Küçücük >tersliklerle belki de Allahın sizi o anda koruduğu için yaşanıyordur ve >biz umarım küçük sıkıntılı anlarda bunun olası nedenlerini hatırlarız . Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 >11. Eylül İkiz Kulelere saldırı sonrası binadaki firmalardan birinin>hayatta kalanlarla yapılan sabah toplantısında güvenlik görevlilerinin başı >orada hayatta >kalabilenlerle ilgili şunları anlatmış; > > O sabah; > >- Firma müdürü o gün oğlu ana okuluna başladığı için işe geçkalmış, >- Birinin o gün ofis kahvaltısına getirilecek Donut'alma sırasıymış, >- Bayan elemanlardan birinin sabah alarmı çalmamış, >- Biri kaza yüzünden trafiğe takılmış >- Biri otobüsünü kaçırmış >- Biri kıyafetini lekelemiş, üstünü değiştirmek vakit almış >- Birinin arabası çalışmamış > >- Biri telefonu cevaplamak için geri dönmüş >- Biri çocuğunu hazırlamakta zorlanmış,geç kalmış >- Biri taksi bulamamış >-Ama en etkileyicisi biri, o gün ofise yeni aldığı ayakkabıları giymiş, >ayakkabı ayağını rahatsız etmiş ve bir eczaneye uğramış, yara bandı almak >için !!! Bu gün hayatta olma >sebebi olan bandı almak için... > Şu anda trafikte sıkıştığımda, asansörü kaçırdığımda, bir telefona cevap >vermem gerektiğinde, yani beni rahatsız eden küçük şeyler olduğunda, >Allahın benim o anda orada olmam gerektiğini istediğini düşünüyorum. > >Bir daha ki sefere, sabahınız tersliklerle başladığında, çocuklarınız >giyinmek istemediğinde, arabanın anahtarını bulamadığınızda, bütün trafik >ışıklarına takıldığınızda huzursuz olmayın, sinirlenmeyin. > >Allahın o an sizi gözetlediğini ve koruduğunu düşünün...Küçücük >tersliklerle belki de Allahın sizi o anda koruduğu için yaşanıyordur ve >biz umarım küçük sıkıntılı anlarda bunun olası nedenlerini hatırlarız . Sizin hayır sandığınız şeylerde bir şer, şer sandığınız şeylerde ise bir hayır vardır... Hayrı da O yaratır, şerri de... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.