Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Heç yakıştımı kıs şimdi senin gibi bi psikoya O zaman gelince tek ayak üserinde dursun heç olmazsa dediğin iyi oldu kıss bende diyordum ne yapsamda hiç unutamasa Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 ben leylekmiyim kız tek ayak üstünde durayım bi silkelenin hele kendinize gelin Taş Yürek olduğumu unutmayın çarparım valla he siz beni o cincik boncuk arkadaşlarınızlamı karıştırdınız yakarım uleyn istanbulu Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 ben leylekmiyim kız tek ayak üstünde durayım bi silkelenin hele kendinize gelin Taş Yürek olduğumu unutmayın çarparım valla he siz beni o cincik boncuk arkadaşlarınızlamı karıştırdınız yakarım uleyn istanbulu dimi daha başka cezalar bulmak lazım gece bizim evin karşısındaki ağacın altında beni beklesin nasıl kıslarrr Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 bence ağacın altında değilde üstünde beklesin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 bence ağacın altında değilde üstünde beklesin İlk defa kankime katılıyorum Hatta kollarınıda açsın Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 İlk defa kankime katılıyorum Hatta kollarınıda açsın tamam kıslar geçti geçtii Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Sevgili Güzelyaz doğum günün kutlu olsun ve bundan sonraki tüm yaşantın adın gibi güzelliklerle geçsin..Nice yıllara.. sağolasın canım dilerim hepimiz mutlu,umutlu ve her geçen yıl daha huzurlu oluruz... Allah gönlüne göre versin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 tamam kıslar geçti geçtii nerden geçti yuksam ağacın dalından eve mi geçti Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 nerden geçti yuksam ağacın dalından eve mi geçti Sen varya MİNEU az değilsin...yine Williams Sendromumu artırdı... Hahahaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.