Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Heç yakıştımı kıs şimdi senin gibi bi psikoya <_<:devil: O zaman gelince tek ayak üserinde dursun heç olmazsa :huh::shifty::islik::lol:

dediğin iyi oldu kıss :ermm: bende diyordum ne yapsamda hiç unutamasa :D:grin:

Gönderi tarihi:
ben leylekmiyim kız tek ayak üstünde durayım :shuriken: bi silkelenin hele kendinize gelin Taş Yürek olduğumu unutmayın :chris: çarparım valla he siz beni o cincik boncuk arkadaşlarınızlamı karıştırdınız :excl: yakarım uleyn istanbulu :devil:

dimi daha başka cezalar bulmak lazım :devil: gece bizim evin karşısındaki ağacın altında beni beklesin nasıl kıslarrr :grin:

Gönderi tarihi:
Sevgili Güzelyaz doğum günün kutlu olsun ve bundan sonraki tüm yaşantın adın gibi güzelliklerle geçsin..

Nice yıllara..

8600dogum-gunu-987.jpg

sağolasın canım :clover: dilerim hepimiz mutlu,umutlu ve her geçen yıl daha huzurlu oluruz...

Allah gönlüne göre versin :flowers:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.