Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 17 yıl *Dostum, bana bir tane Yüzüklerin Efendisi'nin çocuk versiyonundan verir misin? (Adam korsan VCD'dden Harry Potter'ı isterken) * SSK gözlüğü yazılır. Tansiyona, şekere bakılır. Kurban kesilir! (Gebze'de bir eczanenin camından) *Windovslu âletle rot balansi yapıyoruz! (Aksaray'da bir lastikçinin vitrininden) * Kartuş ve kolonya doldurulur! (Eskişehirde bir dükkânın camından) * Burada adam olana, edebiyle konuşana hizmet verilir. (Eminönünde bir bakkalın camından) * Patlayan top geldi! (Bir kırtasiyenin camından) * Penguen yemi bulunur! (Kocaeli Hereke'de kendi halinde bir bakkalın camından) * Reşat, lütfen buraya park yapma! (Kadıköy'de bir duvar) * The Anatolian child does not eat these feet! (Kaş'ta Doğan görünümlü bir Şahin'in arka camından) * Geçmiş olsun, buraya kadar frensiz geldik! (işe gelmek için bindiğim dolmuşun şoförü, son durağa geldiğimizde sırıtarak) * Yaşlı teyze: Evlâdım, sağda mübarek bir yerde indirir misin? M. şoförü: Az ileride camii var, seni orada bırakayım teyze...
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 17 yıl çok güzel çok ilginç ve farklı bir milletizz Ne mutlu Türküm diyene
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2007 17 yıl Yazar çok güzel çok ilginç ve farklı bir milletizz Ne mutlu Türküm diyene
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.