Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 "Birce"ye ithafen en sevdiğim, en neşeli, sevdiğim şarkılarımdan biri. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 ilk önce cok tesekkür ederim Tengeriin sonrasina gelince... ben seni ugrastirdim, sende beni ugrastirasin istedigin degilmi.. alinti yaparak her ne kadar ugrastiysam da getiremedim nedense buraya fakat... ~~~~~~~~~ Ne zaman çok özlesem, Ne zaman çok acısam, Ne zaman... ... İşte ne zaman bişeyler olsa... Bu müziği açarım hep... ~~~~~~~~~~ hatirladin bu cümlelerini degilmi.. bende ki amaca gelince.. yukarda ki sözlerin, bundan sonra alta ki V V "Birce"ye ithafen en sevdiğim, en neşeli, sevdiğim şarkılarımdan biri. gecerli olsun bu arada.. hani mecburiyeten kullandigim kelimeler var demisdim..ora da kirdiysam seni özür dilerim..fakat gercekten mecburiyeten di.. yoksa.. biraz sert yazisim yani..." bulamasin " " ekleyemesin " biraz olsun seni kışkırtayım istedim hepsi bu yani ne demek bulamam ekleyemem yaparim demeni ve gercekten de yapmani istedim... anlatabildim degilmi bu arada üc saclinin kardesini de buldum Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 ilk önce cok tesekkür ederim Tengeriin sonrasina gelince... ben seni ugrastirdim, sende beni ugrastirasin istedigin degilmi.. alinti yaparak her ne kadar ugrastiysam da getiremedim nedense buraya fakat... ~~~~~~~~~ Ne zaman çok özlesem, Ne zaman çok acısam, Ne zaman... ... İşte ne zaman bişeyler olsa... Bu müziği açarım hep... ~~~~~~~~~~ hatirladin bu cümlelerini degilmi.. bende ki amaca gelince.. yukarda ki sözlerin, bundan sonra alta ki V V gecerli olsun bu arada.. hani mecburiyeten kullandigim kelimeler var demisdim..ora da kirdiysam seni özür dilerim..fakat gercekten mecburiyeten di.. yoksa.. biraz sert yazisim yani..." bulamasin " " ekleyemesin " biraz olsun seni kışkırtayım istedim hepsi bu yani ne demek bulamam ekleyemem yaparim demeni ve gercekten de yapmani istedim... anlatabildim degilmi bu arada üc saclinin kardesini de buldum Yok yaf, niye kızayım ki? İyi de kimmiş bunun kardeşi? Yok ki onun kardeşi! Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Yok yaf, niye kızayım ki? İyi de kimmiş bunun kardeşi? Yok ki onun kardeşi! vah vahhh garibim ders çalışmaktan gözlerin görmez olmuş ablam senin Baksana bircenin son satırda koyduğu 3 saçlı smiley'a Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 vah vahhh garibim ders çalışmaktan gözlerin görmez olmuş ablam senin Baksana bircenin son satırda koyduğu 3 saçlı smiley'a Aaaa... Hakikaten yaf Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 vah vahhh garibim ders çalışmaktan gözlerin görmez olmuş ablam senin yorgunluguna ver RA_dya normaldir sonun da güldürebildik ya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.