Misafir matahari Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 bir sorum olacak; bilmece topiğindeki kuyuya taşı atan senmiydin.. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 hayır ben değildim. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 kaçan kovalanır kadınlar için geçerli.erkekelr için değil.ben hayatım boyunca birilerinden hoşlanmaktan çok korktum ve hep kaçtım.kimse de kovalamadı. türkiyede o kadar erkek talebi yok. bak sana 3 erkek tipi söylıyeyım de sasır 1-terazi erkegı 2-ikizler erkegı 3-yengec erkegı bunlardan kaçarsan ustune ustune gelıyorlar tamamen kaçarsan kovalanır modeli genelemeyeyım ama benım karsıma cıkanlar hep boyleydı Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 o taşla ilgim yok. ne taşıymış gidip bakıcam. kuyuya düşmedin işallah........... birde seni çıkarcaz diye uğraşmayalım.......... Alıntı
Φ gazozunasukatio Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Aslına bakarsanız cevap verilmesi çok zor bir konu. neden seslerini duyar gibi oluyorum.. çünkü kadınlarda erkeklerde çok özel varlıklar yaratıcının bütün varlıkların en üstünü diye nitelendirdiği canlılardan bahsediyoruz. şimdi bu varlıklardan bahsederken kalplerini kazanmanın yolları şudur veya budur demek çok güç. Bence tam olarak şöyle olmalı her insanın karakteristik özellikleri var,hepsi birbirinden farklı bir kadını diğer bir kadınla eşleştirmek imkansız gibi dolayısıyla genel bir yargıya varamıyoruz.. ama şuna şahit oldum kadınlar çok küçük şeylerle tahmin edemeyeceğiniz mutluluklar yaşayabiliyorlar. örnek mi? içten yazılmış küçücük bir not,sevdiği bir çikolata farklı şehirlerde yaşıyorsanız doğum gününde iş yerinin kapısında onu bekliyor olmanız vs.vs.vs Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 ama şuna şahit oldum kadınlar çok küçük şeylerle tahmin edemeyeceğiniz mutluluklar yaşayabiliyorlar.örnek mi? içten yazılmış küçücük bir not,sevdiği bir çikolata farklı şehirlerde yaşıyorsanız doğum gününde iş yerinin kapısında onu bekliyor olmanız vs.vs.vs Tebrikler... Ama bu ilişki sırasında yapacağınız şeylerdir... Bir kadının kalbini kazanmanın yolları... Öncelikle kadının sizden en azından bir özelliğinizle hoşlanmış olması lazım. Yoksa boşa kürek çekersiniz. Kimse kimseden zorla hoşlanmaz çünkü. Hiç hoşlanmıyorsa arkadaş olursunuz ve zamana bırakırsınız... Ancak herşeyinizle olmasa bile belli bir yönünüzü beğenmiş ise kalbini kazanabilirsiniz tümüyle. Size karşı bir belli bir hoşluk mu duyuyor? Daha sonra siz bu deliği büyütürsünüz. Kadın ilginizi hisseder ve beğenisi artar. Yavaş yavaş ilginiz yoğunlaşır ve sizin ona karşı bir şeyler hissettiğinizi anlar kadın. Daha sonra... Sonrasını söylemem... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 çok küçük şeylerle tahmin edemeyeceğiniz mutluluklar yaşayabiliyorlar.örnek mi? içten yazılmış küçücük bir not,sevdiği bir çikolata farklı şehirlerde yaşıyorsanız doğum gününde iş yerinin kapısında onu bekliyor olmanız vs.vs.vs ıyı de bunların hıcbırı cok kucuk seyler degıl? aynı sehırde bıle yasamıyorken aksam ıs cıkısına gelmıyor sevgılıler... işlerı yoksa da gelmıyor bu devırde.. yani bunlar zaten iş bıtırıcı olaylar Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 işte ********* fışkıran bir cümle. sizinle ilgilenmesek bize gelicek misiniz sanki.sen hayatta seni hiç sallamayan bir adamın ayağına gidip asıldın mı? hiç sanmam suratına bile bakmaazsın. ilgi göstermezsek gösterene kaptırırız. Sayın taunus size bir sır vereyim Ve aslında önceki iletime devam edeyim... ...... Yavaş yavaş ilginiz yoğunlaşır ve sizin ona karşı bir şeyler hissettiğinizi anlar kadın. Daha sonra... Sonrasını söylemem... En sonu bunu demiştim... Bakın bir kadın sizden hoşlanmışsa ve siz ona ilgi göstermişseniz bu onu daha çok etkiler. Tabi kadının sizden hoşlandığını anlayabilmeniz gerekir. Daha sonra siz bu ilgiyi ona karşı bir sevgi olarak hissettirirsiniz... Yani dediğim gibi o deliği büyütürsünüz... Ancak kendinizi ona alıştırmanız doğal olmalıdır... Daha sonra bu ilgiyi kesiverirsiniz... Bu belki bir-iki gün sürer, Belki bir hafta... Karşı tarafın tepkisine kalmış artık. O kadın sizin eksikliğinizi mutlaka hissedecektir. Ancak bu yapay olmamalı, Doğal olmalısınız. O kadının size karşı olan hisleri birden yoğunlaşacaktır. Merak edecektir. Alıştığı ilgiyi artık kaybettiğinde bir eksiklik hissedecektir. Ancak bu ilgisizliği abartırsanız kaybedersiniz söyleyeyim... Bu ilişki başlamadan önceki "ilgi"niz "canım cicim"li olmamalı. Hoşlanıyorsunuz ama pekte umrunuzda değil edasında olmalısınız... Emin olun ki daha çok çıldıracaktır... Neyse, Ayrıntıları yazmayayım... Deneyimledikçe o ayrıntıları kendiniz özel olarak doldurursunuz zaten... İlişki başladıktan sonraki "İlgi"niz ise başlamadan önceki "ilgi"den farklılaşır. Artık sevgilisinizdir... Dertlerini önemsersiniz, Anlattıklarını önemsersiniz, İlgilenirsiniz yani... Ancak baktınız bazen işler sarpa sarıyor... Neyse... Burasını da anlatmayayım, Belki başka bir zaman... Ama unutmayın kadınlar küçük şeylerden her zaman hoşlanırlar. Bakın "Freud"un ölmeden önce cevabını aradığı tek soru "Kadınlar ne ister" olmuştur. Ancak aslında Freud bunun cevabını çok iyi tespit etmiştir... Görmek lazım tabi... Ve Freud niçin "Kadınlar ne ister" demiştir biliyor musunuz? Çünkü hiç bir kadın hiç bir zaman gerçekte ne istediğini asla söylemez... Bunu sizin keşfetmenizi isterler. Asla açık oynamazlar, oynayamazlar... Çünkü kendileri söyleyince bir anlamı kalmaz artık yapacaklarınızın. Bulabiliyorsanız siz bulacaksınızdır... Bayılıyorum şu Freud'a... Ancak sakın unumayın işin püf noktası; Yaptığınız tüm şeyleri içinizde gelerek ve hissederek yapmalısınız. Doğal olmalısınız yani kendiniz olmalısınız. Kadınlar yalanı ve rol yaptığınızı çok kolay hissedebilirler... O yüzden ilgileniyormuş gibi yapmayın, Hakikaten ilgilenin... "Seni Seviyorum" deme oyunu oynamayın, Gerçekten "Seni Seviyorum" deyin... Hediyelerinizi "hediye almış olmak" için almayın, Küçükte olsa emeğinizin geçtiği İçinizden gelen hediyeler alın... Yani gerçekten hediye alın... Hem gerçek bir aşk yaşarsınız Ve hemde bir o kadar gerçek yaşatırsınız... Bakın sakın unutmayın; İnsanlar duygularla donatılmıştır. Ve tüm duyguların temelinde açlık yatar. Bir kadını etkilemek istiyorsanız Neye aç olduğunu tespit edebilmeniz gerekmektedir... Ha birde şu vardır ve sakın bunu da unutmayın. Bunu bana forumdan çok sevdiğim bir arkadaşım söylemişti; -Maymun gözünü açtığında ilk kime kazık atarmış? -Tabii ki gözünü açana! Ama bence siz böyle uğraşlar sergileyeceğiniz bir ilişkiye başlamaktansa Gidin ve "Gerçek" bir insana bağlanın aşık olun. İçinizden geldiği gibi ne yaşamak istiyorsanız yaşayın... Eminim ki etrafınızda vardır mutlaka Ama siz görmüyorsunuzdur... Gerçek "Aşk" sizi yormayan "Aşk"tır... Başarılar Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 ALINTI(taunus @ Aug 17 2007, 09:08 AM) işte ********* fışkıran bir cümle. sizinle ilgilenmesek bize gelicek misiniz sanki.sen hayatta seni hiç sallamayan bir adamın ayağına gidip asıldın mı? hiç sanmam suratına bile bakmaazsın. ilgi göstermezsek gösterene kaptırırız. şahsen ben kocamı kendim tavladım tavlayacagı ortamı da yarattım ama kabul edıyor sen tavladın benı dıyor hızlıyım galıba.. ıkı sevgılımını de ben tavlamıstım. bunlar belkı basıt ornekler kendimden verdıgım örnekler cunku genelleme yapamassın ama yapılabılıyor adamın kapısında paspas olmanın anlamı olmadıgını da her kız bılır her erkegın de bılmesı gerekır. ama bılmeyenler paspas olup böyle cavcav konusurlar işte.. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Bakin anliyamadiginiz yada idrak edemediginiz durum sizin dusundugunuz kisi gibi olmak zorunlulugum yok....Fazla ilgiyi sevmiyorum beni boguyor....Daralti getiriyor....Ikide bir seni seviyorumlar,askimli cicimli konusmalar,Aramalar,her dakika gorusmek istemeleri iggg...Anliyormusunuz ben ilgiyi sevmiyorum...Iliski dedigin normal olmali sade cizgisinden cikmamali...Abartilardan da kacinmali...Bole olunca daha zevkli ve daha uzun olur.... Umarim simdi ne demek istedigimi anlarsiniz? Yine kendiniz sorup kendiniz cevaplamissinz..Neyse artik alistim,sizide demekki boyle kabul etmek lazim.. Oncelikle kendime guvenim sonsuz..Yani fiziksel anlamda cirkin olmadigimi bilmek bana yetiyor ve bu konudada asla guvensizlik duymam...Duyguya gelince evet duygusuzum bunu herkezde der 1 kisi olmasinin nedeni ise hayatim boyunca hep erkeklerden ilgi goren biri olarak ilkkez bana ilgi gostermeyen biri bana cok cekici gelmisti...Ve onun pesindende bayagi kosmustum ama olmadi,gerci simdi umrumda bile degil ama olsun bu duyguyuda yasamak guzel... Son olarak sayin Taunus,erkek degilim varsayimlar uzerinede hareket etmiyecegim...Ama kafami seviyorum...sadece sirf guzel oldugum icin,tatli sozleri siralayan,sadece dis gorunusle ilgilenen onun icini goremeyen insanlara ihtiyacim yok... Kisacasi erkek bulmak gibi bir arayis icindede degilim...Umurumda bile degil...Herseyin zamani vardir... Ve kim papaz hayati yasar yada kim rahibe hayati yasar siz bence o konulara hic girmeyin... Not:Eger cevap verirseniz lutfen yildizsiz vermeye calisin... Arti lutfen sirf yazmis olmak icinde cevap yazmayin.. Eger okuyup anlamissaniz yazin...Aksi taktirde benden cevap alamazsiniz artik...Size kendi salt dusuncelerimi aktardim...Ve ben O'yum dedim...Yine kendi dusundugunuz insan yapmassaniz sevinirim... SAYGILARIMLA.... ********* bir adama ihtiyacın olmaması çok normal. çünkü tesadüfen güzelsin ve ilgidenden başın dönmüş. tesadüfen çirkin olsan bu kadar kendine güvenli olmazdın.çünü rahibe hayatı yaşardın. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Bu iletiye cevap verecektim sonra hepsini sildim cunku seni sallamamaya karar verdim... Hadi yolun acik olsun,tabi bu kafayla ne kadar olursa? ya tamam kız güzelmiş çok havalıymış kendi peşinde koşanları begenmıyor koşturanları begenıyormuş bulur derdini başına zaten bızım taframıza ıhtıyacı yok bak zaten bırını begenmıs kosmus kosmus olmamış al işte. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Bu iletiye cevap verecektim sonra hepsini sildim cunku seni sallamamaya karar verdim... Hadi yolun acik olsun,tabi bu kafayla ne kadar olursa? beni salla diyen yok ki sana. ne kendi kendine gelin güvey oluyosun. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Ya birde ek olarak....her dakikada seni seviyorum demesin erkekler...Bu kelimeyi cok basitlestiriyorlar cunku... Ne alakaysa artik konuyla tesafüden güzelmişsin, ilgi görürsün tabi. tesadüfen güzel olmasan böyle atamazdın. ayrıca ömrün boyunca güzel bi kadın olarak kalamicaksın 10 yıl sonra da böyle tepeden bakabilecek misin bakalım erkeklere. 1990 lılar geliyo arkadan gümbür gümbür. ayrıca 24 saat pişmiş kelle gibi sırıotan ve mide bulandacak kadar çok iltifat eden adamlardan hoşlanıyosunuz hiç öyle aaaa uuu demeyin.tecrübeyle sabittir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.