Φ wherthus Gönderi tarihi: 13 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2005 Bir kadinin kalbini kazanmanin yollari... Rüyalarinizdaki kadini en nihayetinde buldugunuzu düsünüyorsunuz. Ancak onun sizden hoslanip hoslanmadigindan emin degilsiniz. Simdi en zor olan, hayatinizin kadininin kalbini kazanmak! Iste size birkaç ipucu... Masallar Kadinlarin bir çogu çocukluklarinda masal okumaktan büyük zevk almislardir. Ayrica kadinlarin romantik filmlere dayanamadiklari da bir gerçektir. Yapmaniz gereken tek sey, sevdiginiz kadina bir masal yazin. Nasil etkilendigini göreceksiniz! Ask sarkilari Emin olun, hiçbir kadin kendisi için yazilmis bir ask sarkisina 'hayir' diyemez. Dikkat etmeniz gereken tek unsur dogru ortami beklemeniz! CD'ler, kasetler Sesine güvenmeyen erkekler endiselenmesin. Belki sarki söyleyemiyorsunuz, ama sevdiginiz kadina ask sarkilarindan olusan bir albüm hediye edebilirsiniz. Hatta farkli parçalardan derlediginiz bir albüm daha da iyi olur. Böylece emek verdiginiz anlasilir. Balonlar Sevdiginiz kadinin ise giderken hangi yollardan geçtigini biliyor musunuz? Eger biliyorsaniz isiniz çok basit. Yol boyunca bütün agaçlara, sokak lambalarina kalpli balonlar asin. Ayrica balonlarin üstüne sadece ikiniz için anlami olan birseyler yazin. Etki mükemmel olacak. Telesekreter Biraz cesaretli olun! Sevdiginiz kadinin hangi parçayi sevdigini biliyorsaniz, telesekreterine bu parçayi kaydedin. Tabii birkaç tatli söz söylemeyi de unutmayin. Haftasonu gezileri Maddi açidan durumunuzda bir sorun yoksa, sevdiginiz insanla birlikte haftasonu gezilerine katilin. Degisik mekanlar sizin yakinlasmanizi saglayacaktir. Ayrica böylece birbirinize ne kadar uydugunuzu da anlayabilirsiniz. Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 süper tüyolarda hani nerde bunlari becerebilen babayigit Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 karşımızdakinden hiç ses gelmiyorsa bunları becerebilecek olsak ne farkederrrr Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 kadının kalbini kazanmanın yolu 1 farklı olan her zaman iyidir gibi bi saplantıları vardır.sıradan biri olmayın. kötü olun , çok kötü olun ama sıradan olmayın mutlaka dikkat çekici bi özelliğiniz olsun. 2 mütevazi olmayın.bu da sıradanlıktır.dikkat çekici olun. bin tane rezillik yapın ama naapın yapın dikkat çekici olun. 3 gizem yapın ve kesinlikle kendinizle ilgili hiç bilgi vermeyin.güven de vermeyin.huzuru sevemzler. bırakın meraktan çatlasın. 4 hiç sevgilisi vardır, benden hoşlanmayabilir diye düşünmeyin.büyük ihtimalle o sevgiliyi elde etmek için hiç bir emek harcamadı ve onun için hiç de değerli değildir.daha tanışmadan kesmeye başlayın,tanıştığınız andan itibaren de kene gibi yapışın.sakın ağır abi olmayınm ....peşinde çok adam vardır havada gider. 5 ağır abi sevmezler.onalrı sıkıcı bulurlar.kadir takılmayın.eğlenceli biri olduğunuzu düşünmeli.24 saat pişmiş kelle gibi sırıtın,mide bulandırıcı derecede iltifatlar edin hiç birine inanmaz ama hoşuna gider. 6 gözünün önünde en az 4-5 kişiye asılın.mümkünse başka kzıalrı gözüne gözüne sokun. kapışılamayan biri olduğunuzu düşünsün. kadın çok uyanıktır.sizin için elini taşın altına sokmaz.denenmişi dener.yanında biri var demek ki bunda bişey var ki sevgilisi var der ve dahja çok ilgisini çekersiniz. sakın ha simitçi gibi tek başınıza dolanmayın. 7 sakın aşık olmayın. bunu istemezler, ama aşığı oynayın. bunu isterler bunları hiç yapamam hep kendim olurum .o yzüden hoşlandığım 200 kişiden 192 sini bunları yapabilenlere kaptırdım. taktikler çok etkili.anında tav oluyolar. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 kadının kalbini kazanmanın yolu 1 farklı olan her zaman iyidir gibi bi saplantıları vardır.sıradan biri olmayın. kötü olun , çok kötü olun ama sıradan olmayın mutlaka dikkat çekici bi özelliğiniz olsun. 2 mütevazi olmayın.bu da sıradanlıktır.dikkat çekici olun. bin tane rezillik yapın ama naapın yapın dikkat çekici olun. 3 gizem yapın ve kesinlikle kendinizle ilgili hiç bilgi vermeyin.güven de vermeyin.huzuru sevemzler. bırakın meraktan çatlasın. 4 hiç sevgilisi vardır, benden hoşlanmayabilir diye düşünmeyin.büyük ihtimalle o sevgiliyi elde etmek için hiç bir emek harcamadı ve onun için hiç de değerli değildir.daha tanışmadan kesmeye başlayın,tanıştığınız andan itibaren de kene gibi yapışın.sakın ağır abi olmayınm ....peşinde çok adam vardır havada gider. 5 ağır abi sevmezler.onalrı sıkıcı bulurlar.kadir takılmayın.eğlenceli biri olduğunuzu düşünmeli.24 saat pişmiş kelle gibi sırıtın,mide bulandırıcı derecede iltifatlar edin hiç birine inanmaz ama hoşuna gider. 6 gözünün önünde en az 4-5 kişiye asılın.mümkünse başka kzıalrı gözüne gözüne sokun. kapışılamayan biri olduğunuzu düşünsün. kadın çok uyanıktır.sizin için elini taşın altına sokmaz.denenmişi dener.yanında biri var demek ki bunda bişey var ki sevgilisi var der ve dahja çok ilgisini çekersiniz. sakın ha simitçi gibi tek başınıza dolanmayın. 7 sakın aşık olmayın. bunu istemezler, ama aşığı oynayın. bunu isterler bunları hiç yapamam hep kendim olurum .o yzüden hoşlandığım 200 kişiden 192 sini bunları yapabilenlere kaptırdım. taktikler çok etkili.anında tav oluyolar. taunusum bilion da nıye 200den 192yı kaptırıyosun sen de benım gıbısın herşeyı bılır hıcbırını uygulayamaz 4.maddeyse en süperi wallahi takdir ettım yazını. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Hafta sonu gezilerine hayir diyemem...hemen kazanir yani Yada bunun icin illa sevgiliye bir ihtiyac yokmu acaba? bir geziye tav oluyosan iyi valla fazla yormazsın sen.insaflısın yani. ama gel seni gezmeye götüreyim diyen adam pek bir samimiyetin olmayan tesadüfen hoşlanmadığın bir adamsa büyük ihtimalle o hafta teyzemin kızının düüüüüünü var dersin , öbür hafta da dayımın oğlunun düüüüüünü var dersin, ondan sonraki hafta yengemler geLcek dersin, ondan sonraki hafta annem erzincana gidiyo evi temizlicem dersin bu hep böyle gider.adam verem olur. gider tüm ortamdalarda bana yazdı diye hava atar adamı da rezil edersin. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 bir geziye tav oluyosan iyi valla fazla yormazsın sen.insaflısın yani. ama gel seni gezmeye götüreyim diyen adam pek bir samimiyetin olmayan tesadüfen hoşlanmadığın bir adamsa büyük ihtimalle o hafta teyzemin kızının düüüüüünü var dersin , öbür hafta da dayımın oğlunun düüüüüünü var dersin, ondan sonraki hafta yengemler geLcek dersin, ondan sonraki hafta annem erzincana gidiyo evi temizlicem dersin bu hep böyle gider.adam verem olur. gider tüm ortamdalarda bana yazdı diye hava atar adamı da rezil edersin. Ben anladım ki işi vardıyalı degılse acayıp derece youn degılse yorucu öldurucu degılse o kişi senı görebılır yani sen üstüne cok baskı yapmıyrsan teyzesının kızının dugunu de olsa o araya sıkıstırıp senı görebılır bu yapılabılır ama bahaneler sıkca gecıyor ve göremedııgınm süre uzamıssa sen hem cok baskı yapıyorsundurhem o görusmeyı az ıstıyordur olay bu kadar açık... Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 bunları hiç yapamam hep kendim olurum .o yzüden hoşlandığım 200 kişiden 192 sini bunları yapabilenlere kaptırdım. taktikler çok etkili.anında tav oluyolar. bu taktiklere tav olan kizlari merak ettim bak simdi valla, akillarindan zorlari mi varmis bunlarin Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Ben anladım ki işi vardıyalı degılse acayıp derece youn degılse yorucu öldurucu degılseo kişi senı görebılır yani sen üstüne cok baskı yapmıyrsan teyzesının kızının dugunu de olsa o araya sıkıstırıp senı görebılır bu yapılabılır ama bahaneler sıkca gecıyor ve göremedııgınm süre uzamıssa sen hem cok baskı yapıyorsundurhem o görusmeyı az ıstıyordur olay bu kadar açık... kadın hoşlanırsa zaman yaratır.ve hiç zorluk çıkarmaz. hoşlanmıyorsa da bin tane zorluk çıkarır. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 itiraf edeyim zor.......hep daha çoğunu isteriz...... ama şunu da belirteyim bazen hiçbir çaba gerektirmez.ufacık bişey kandırırıverir bizi ... onun için çok zor işiniz....... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 itiraf edeyim zor.......hep daha çoğunu isteriz......ama şunu da belirteyim bazen hiçbir çaba gerektirmez.ufacık bişey kandırırıverir bizi ... onun için çok zor işiniz....... sizi etkilemek imkansız denecek kadar zor, hatta genelde imkansız bunu yaşadıklarımızdan biliyoruz da, o ufacık şey neymiş, nasıl yani, bunu biraz aç bakalım.bilelim de yapmayalım. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Komik ya kendin sorup kendin cevaplamissin.... Sanirim siz bastan atmak icin bu yolu seciyorsunuz... Eyvallah!!! hoşlanıyoruz neden başımızdan atalım. ama süründürmeye kalkıyor ve büyük bir zevkle süründürüyorsa nereye kadar uğraşabiliriz ki? Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 sizi etkilemek imkansız denecek kadar zor, hatta genelde imkansız bunu yaşadıklarımızdan biliyoruz da, o ufacık şey neymiş, nasıl yani, bunu biraz aç bakalım.bilelim de yapmayalım. ben genel konuştuğumu sanıyordum....o ufak şeyse belli birşey değildir taunus..... bazen bir bakış ,bazen bir dokunuş... bazense duygu kırıntıları olan bir iki cümle... veya karşıdakinin hayran bırakan bir kişiliği ,kendine güveni... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 ben genel konuştuğumu sanıyordum....o ufak şeyse belli birşey değildir taunus..... bazen bir bakış ,bazen bir dokunuş... bazense duygu kırıntıları olan bir iki cümle... veya karşıdakinin hayran bırakan bir kişiliği ,kendine güveni... beni en çok sinirlendiren şey bu kendine güven meselesi. ya adamın kendine güveni olup olmaması onun sorunu size ne yahu? bu ülkede her erkek 30 yaşına gelene kadar en az 30 kez red ediliyor ve tabi ki her defasında kendimizi bir hiç gibi hissediyoruz. işin kötüsü bunu yaşadıktan sonra sizin gibi sokağa çıkınca asılanlar da olmuyor.1 sene kimse de suratımıza bakmaz siz de aynısını yaşasanız sizde kendine güven sorunu yaşarsınız bu kendine güven meselesi neden bi kriter olarak karşımıza getirilir hiç anlamam.bu resmen insafsızlık.ben hayatımda kızlar kadar empatiden uzak insanlar görmedim. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Size ugrasin diyen yokki!! işte ********* fışkıran bir cümle. sizinle ilgilenmesek bize gelicek misiniz sanki.sen hayatta seni hiç sallamayan bir adamın ayağına gidip asıldın mı? hiç sanmam suratına bile bakmaazsın. ilgi göstermezsek gösterene kaptırırız. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 işte ********* fışkıran bir cümle. sizinle ilgilenmesek bize gelicek misiniz sanki.sen hayatta seni hiç sallamayan bir adamın ayağına gidip asıldın mı? hiç sanmam suratına bile bakmaazsın. ilgi göstermezsek gösterene kaptırırız. herseyın tam olması lazım ya taunus kardeş, ilgi gösteren de degıl bazen göstermeyene de kaptırabılırsın hıc bıseyın şartı şurtuyok aslında ama kaçan kovalanıo o da var.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 beni en çok sinirlendiren şey bu kendine güven meselesi.ya adamın kendine güveni olup olmaması onun sorunu size ne yahu? bu ülkede her erkek 30 yaşına gelene kadar en az 30 kez red ediliyor ve tabi ki her defasında kendimizi bir hiç gibi hissediyoruz. işin kötüsü bunu yaşadıktan sonra sizin gibi sokağa çıkınca asılanlar da olmuyor.1 sene kimse de suratımıza bakmaz siz de aynısını yaşasanız sizde kendine güven sorunu yaşarsınız bu kendine güven meselesi neden bi kriter olarak karşımıza getirilir hiç anlamam.bu resmen insafsızlık.ben hayatımda kızlar kadar empatiden uzak insanlar görmedim. burada yeride bir tesbit yapmadan duramıcam..taunus halinle güvensizi oynuyosun... kendine güvenmeyene bir kadın nasıl güvensin be...kadınlar güven ister her bakımdan.... benden tavsiye daha önce vermiş olabilirim bu tavsiyeyi sen otur evde kısmetini bekle bence belki iyi biri gelir evde kalmadan alır seni.... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 burada yeride bir tesbit yapmadan duramıcam..taunus halinle güvensizi oynuyosun... kendine güvenmeyene bir kadın nasıl güvensin be...kadınlar güven ister her bakımdan.... benden tavsiye daha önce vermiş olabilirim bu tavsiyeyi sen otur evde kısmetini bekle bence belki iyi biri gelir evde kalmadan alır seni.... benim kendime güvenimden kimene o benim sorunum.ben kendime hiç güvenmem.kim bana asılırsa onunla çıkarım.kendime güvensem noolcak.kadın istemedikten sonra . kadın güven arıyorsa neden ediz hunları sıkıcı bulup mehmet ali erbilleri tercih ediyorsunuz? Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 benim kendime güvenimden kimene o benim sorunum.ben kendime hiç güvenmem.kim bana asılırsa onunla çıkarım.kendime güvensem noolcak.kadın istemedikten sonra . kadın güven arıyorsa neden ediz hunları sıkıcı bulup mehmet ali erbilleri tercih ediyorsunuz? bir sorum olacak; bilmece topiğindeki kuyuya taşı atan senmiydin.. Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 .....kadın güven arıyorsa neden ediz hunları sıkıcı bulup mehmet ali erbilleri tercih ediyorsunuz? mehmet ali erbiller mi ??? Allah korusun.... simdi iki ziyade merak ettim cevrenizdeki bahsi gecen bayanlari Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 bir sorum olacak; bilmece topiğindeki kuyuya taşı atan senmiydin.. o taşla ilgim yok. ne taşıymış gidip bakıcam. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 mehmet ali erbiller mi ??? Allah korusun.... simdi iki ziyade merak ettim cevrenizdeki bahsi gecen bayanlari çevremdekileri merak etmene gerek yok. ediz hunların çok sıkıcı olduğu yazanlar var burda. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 herseyın tam olması lazım ya taunus kardeş,ilgi gösteren de degıl bazen göstermeyene de kaptırabılırsın hıc bıseyın şartı şurtuyok aslında ama kaçan kovalanıo o da var.. kaçan kovalanır kadınlar için geçerli.erkekelr için değil. ben hayatım boyunca birilerinden hoşlanmaktan çok korktum ve hep kaçtım.kimse de kovalamadı. türkiyede o kadar erkek talebi yok. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Ya siz nekadar meraklisiniz kendiniz sorup kendiniz cevaplamaya....Siz nesiniz?Muneccim filan mi? Ya adam gibi sorun cevabini bekleyin yada benim yazimi alinti yapmayin.... Bu arada dediginizide yapmistim...Sadece birkez....Dahasi olmadi belki olur..... Hem ilgi olmassa karsidaki daha onemli gelir...Ilgi cok olursa bu bogar....Sahsen kendim icin diyorum...Biri bana her dakika seni seviyorum dese ben bogulurum....Ilgi bile yerinde klmali..Asirisi zararli.. insan givi ilgi gösteriyoruz, red ediyolar. ilgi göstermiyoruz, kene gibi yapışan mehmet ali erbillere kaptırıyoruz.bence siz doğru söylemiyosunuz.ilgi gösterenlere hatta mehmet ali erbil gibi *********** kadar çok ,ilgi gösterenlere aşık oluyosunuz. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Ya siz nekadar meraklisiniz kendiniz sorup kendiniz cevaplamaya....Siz nesiniz?Muneccim filan mi? Ya adam gibi sorun cevabini bekleyin yada benim yazimi alinti yapmayin.... Bu arada dediginizide yapmistim...Sadece birkez....Dahasi olmadi belki olur..... Hem ilgi olmassa karsidaki daha onemli gelir...Ilgi cok olursa bu bogar....Sahsen kendim icin diyorum...Biri bana her dakika seni seviyorum dese ben bogulurum....Ilgi bile yerinde klmali..Asirisi zararli.. niye sadece bir kez oldu? sen hayatında sedece bir kişiye ilgi duyacak kadar duygusuz musun, ya da kendine güvenin mi yok? o kafayla erkek olsan papaz hayatı yaşardın ve yanında kadın görmedikelri için bütün kadınlar seni **********.espri malzemesi olurdun.iyi ki kadınsın haline şükret. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.