Gönderi tarihi: 2 saat önce2 saat Oğuz-can -> Bağ-canÜmit Yaşar ve Selda'nın canları birleşmiş ve bu harika eser ortaya çıkmış. Sezen de "Beni unutma" diyor ama, Selda'nın yeri bambaşka..."Bir gün gelir de unuturmuş insanEn sevdiği hatıraları bileBari sen her gece yorgun sesiyleSaat on ikiyi vurduğu zamanBeni beni unutmaBeni beni unutmaBeni beni unutmaÇünkü ben her gece o saatlerdeSeni yaşar ve seni düşünürümHayal içimde perişan yürürümSen de karanlığın sustuğu yerdeBeni beni unutmaBeni beni unutmaBeni beni unutmaO saatlerde serpilir gülüşünBir avuç su gibi içime ey yarSenin de başında o çılgın rüzgarDeli deli esiverirse bir günUnutmaBir gün gelir de unuturmuş insanEn sevdiği hatıraları bileBen ayağımda çarık elimde asaSenin için şu yollara düşmüşümSenelerce sonra sana dönüşümBir mahşer gününe de rastlasaBeni unutmaBeni beni unutmaBeni beni unutmaHala duruyorsa o yeşil elbisenOnu bir gün yalnız benim için giySaksındaki pembe karanfil geç değilVe bahçende yorgun bir düş görürsenBeni unutmaSen de karanlığın sustuğu yerdeBüyük acılarla tutuştuğun günÇok uzaklarda da olsan yine gelBu ölürcesine sevdiğine gelNe olur Tanrı'ya kavuştuğum günBeni unutmaBeni unutmaBeni unutma"
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.