Gönderi tarihi: 4 saat önce4 saat 22 Ağustos 2025 tarihinde müzikseverlerle buluşturduğu yeni single’ı “Yeter Ki” ile sahneye adım atan Deniz (Deniz Üner), müzik kariyerinde önemli bir dönemen imzasını attı. İlk teklisi “Kurtar Beni” ile dikkatleri üzerine çeken sanatçı, bu yeni parçasıyla da duygusal derinliğini ve özgün tarzını bir kez daha sergiliyor.DENİZ Kimdir?Deniz, müziğe olan tutkusunu sosyal medya platformlarında paylaştığı enstrümantal cover videolarıyla pekiştiren bir sanatçı. Instagram ve TikTok üzerinden paylaştığı içeriklerle geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Deniz Üner, bu süreçte Kerem Demir ve Milad Beheshti ile tanışarak “Kurtar Beni” şarkısını hayata geçirdi. Bu şarkı, İntikal Müzik etiketiyle dinleyicilerle buluştu ve olumlu geri dönüşler aldı.Şu anda kariyerine Apollon Unity bünyesindeki Ypsilon Musix ile devam eden Deniz, müziğinde yenilikçi adımlar atmayı sürdürüyor.“Yeter Ki” Şarkısının Anlamı“Yeter Ki”, Deniz’in duygusal dünyasını ve müzikal yeteneğini bir araya getiren bir parça olarak öne çıkıyor. Şarkının sözleri, aşkın karmaşıklığını ve duygusal bağımlılığı işliyor.“Nolur bırakma yarım, bunu yapma bize / Bulunur bir çaresi elbet, gitme” gibi dizeler, basit bir dramatik söylemi değil; gerçek bir duygu yoğunluğu ve çaresizliği içeriyor.Dinleyici Tepkileri“Yeter Ki” kısa sürede sosyal medya ve platformlarda merakla karşılandı. Dinleyiciler şarkıyı keşfetmeye başlamış ve ilk paylaşımlar, parçanın duygusal etkisini hissettirdiğini gösteriyor. Deniz, bu yeni şarkının, dinleyicilerini kendi iç dünyasına yakınlaştıracağını ve müziğinde yeni bir dönemi temsil edeceğini ifade ediyor.Gelecek ProjelerDeniz, Yeter Ki’nin ardından yeni projeler üzerinde çalıştığını ve müzik kariyerinde sürekli olarak yenilikçi adımlar atmayı hedeflediğini ifade ediyor. Bu, onun müziğe olan tutkusunun ve bağlılığının bir göstergesi.Yeni şarkılarından ve projelerinden haberdar olmak için Deniz’in Spotify, Instagram ve diğer sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Böylece, sanatçının müziğindeki taze gelişmeleri ilk siz öğrenebilirsiniz.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.