Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 17 yıl Amacım sizi engellemek değil, hatta daha çok yazın. Bu yazımı inşAllah okursunuz da, sizin için kamçılayıcı bir güç olur. Bizde en yakın takipçiniz olacağız bu forumda. Bedava eğlence her yerde yok, malumunuz... Aman siz de eksik kalmayın efendim... Düşündürücü yazıları okuyup bilgilenirken sizin gibilerin de aradan çıkması insanı güldürerek bir mola vermesi gerçekten önemli...
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 17 yıl sanki allah diğer tanrıları kabullenmişte ben onlardan daha yetenekliyim demek istemiş gibi Bu biraz da sihirbazların sihirlerini yutan yılan-asa hikayesi gibi olmuş. Şimdi sihir varsa, gerçekse o zaman asanın yılan olması sihrin en mükemmeli olarak tanıtılmış oluyor. Yok onlar illüzyonsa, yılana dönüşen asa illüzyonun kralı olmuş oluyor. Uyduruktan illüzyonlara mucizeyle cevap verilmez, illüzyon oldukları gösterilir. Eğer mesele gerçeklerse. Mesele gerçekler olmayınca, büyünün gerçekliğini de kabul edersin, mucizenin de. Gerçeğin yalanlarla yarışmaya ihtiyacı var mıdır?
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 17 yıl Gerçeğin yalanlarla yarışmaya ihtiyacı var mıdır? Gerçeğin aranmaya ve tanıtılmaya ihtiyacı var sayın Demirfe... Forumlarda gördüğüm kadarıyla, internet başında oturma şansına sahip olan fakat gerçeklerden o kadar uzak ve bir o kadar kabullenmemek için şartlanmış insanlar var ki... Durum içler acısı saygılarımla...
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 17 yıl Gerçeğin aranmaya ve tanıtılmaya ihtiyacı var sayın Demirfe... Doğru söze ne denir... İnsanlığın çok yavaş yol alıyor göründüğünün farkındayım. Kıta kabuklarının kaymasını düşünün. Bunun ne kadar geç farkına vardık değil mi? Binlerce yıldır yeryüzünün sabit bir formu olduğunu sanıyorduk. Gerçeklerin kavranması böyle zaman alıyor işte. Ama gerçeğe direnmek ayrı bir olgu, enteresan bir fenomen tabii. Ancak bunun fazla zararı olacağını sanmıyorum. İnsanlık gerçeği aramanın yolunu bir kez keşfetti nasılsa. Ben artık devamının geleceğine inanıyorum. Biz, başkası, farketmez...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.