Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 17 yıl malumunuz kola denilen ürünün en temel hammaddesi meyan köküdür, ve meyan kökü ile beslenen canlilar arasinda fare de bulunmaktadir. büyük sirketler tonlarca üretim yaptiklari icin kepcelerle toplamaktadirlar meyan köklerini ve tonlarca topladiklari için de fareleri ayiklamaya ugrasmamakta daha dogrusu ugrasamamaktadirlar. bu yüzden de meyan köklerini içindekilerle beraber preslemekte sadece kalan deri, ayak, bacak parçalarini elekten geçirerek ayiklamaktadirlar. meyan kökünün suyunun yaninda farenin kani, mide özsuyu vs. gibi sivilar da karismakta renk siyah oldugu için estetik açidan bir sorun olmamaktadir. tabi kola üretimi yapan sirketin kimyasal yöntemlerle bu özütü sagliga zararsiz hale getirme ihtimali de var... bu olayi anlatan kisi calistigi 23 yil boyunca bi bardak bile kola icmemis. Sizde icmeyin ve minik yavrularida alistirmayin. Benden söylemesi.
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 17 yıl Oda neki daha neler var iblisin yemek kitabında.. Pilav üstü sinek...pirinç pilavının üzerine ezilmiş sinek konmasıyla yapılan leziz yemek, ızgara fare ile iyi gider...benden söylemesi.... Ne demiş montignac...Topraktan gelenle toprakta yaşayanı karıştırmayın...
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 17 yıl verdinaz sen hala buradamısın elveda demekbu kadar kolay olmamalı
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2007 17 yıl Yazar verdinaz sen hala buradamısın elveda demekbu kadar kolay olmamalı vazgectim
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 17 yıl verdinaz sen hala buradamısın elveda demekbu kadar kolay olmamalı vazgectim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.