Gönderi tarihi: 5 saat önce5 saat Anadolu mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden hingel, mantıya benzeyen ama daha büyük ve doyurucu yapısıyla sofralarda özel bir yer tutar. Patatesli ya da kıymalı iç harcıyla hazırlanan bu enfes yemek, yoğurt ve tereyağı sosuyla birleştiğinde eşsiz bir lezzet şölenine dönüşür. Peki, Anadolu mutfağının efsane lezzeti olan bu yemek nasıl yapılır? İşte, Hingel tarifi...Haberi Haber Kaynağından Oku
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.