Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Bir çapkına yangınım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Çok Aşığın Var Diyorlar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 INCESAZ & MELIHAT GÜLSES -- Sevdayla Hesaplaşılmaz Ah bu akşamlarda ne var Ihlamur kokuyor odam Radyo sesi ilk ışıklar Sabah faslında bir hüzzâm Yüreğimle bilendikçe hepten incelir incesaz Pişmanlıklar gelir geçer Sevdayla hesaplaşılmaz Yatak döşek yatırır da bu sevda Uyandırır en tatlı yerinde Gün ortasında sabah seherinde Hatırlanır yeniden Kanat takıp uçurur da bu düşler Uyandırır en tatlı yerinde Gün ortasında sabah seherinde Hatırlanır yeniden Parlak bir inciydim önce Derinlerde saklanırdım Baba evi kabuğumdu Hayat çok uzak sanırdım Düşlerimle yandım sonra Sevdalarımla kavruldum Düşlerimin peşi sıra kendimi yollara vurdum Yatak döşek yatırır da bu sevda Uyandırır en tatlı yerinde Gün ortasında sabah seherinde Hatırlanır yeniden Kanat takıp uçurur da bu düşler Uyandırır en tatlı yerinde Gün ortasında sabah seherinde Hatırlanır yeniden... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Deniz de Aksam Aksamı süzme deniz Renginden gözüm yandı Enginde ki pembe iz Gönlüm de halkalandı Ufkun kızıl ateşi Yanan derdimin eşi Ruhum solan günesi Gurbetin gülü sandı Gecenin verdigi sessizligin icersin de, eklemis olduklarini dinlemek cok güzel oldu RA_dya hepsi cok güzel.. Tesekkürler Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Bu kez de ben döndüm Birce Ruhunu dinlendiriyor insanın değil mi Bana evde çocuklardan pek fırsat kalmıyor müzik dinlemek için. Ama arabada çok dinliyorum bu grubu... Bazen sırf biraz daha fazla dinleyeyim diye yolu bile uzattığım oluyor bazen de vaktim varsa sahil kenarına park edip dinliyorum Bişey değil Arkadaşım...İyi sabahlar,iyigünler Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Bu kez de ben döndüm Birce sen dönersin de, ben dönmezmiyim nasil olsa aliskanlik haline geldi degilmi etti iki Bazen sırf biraz daha fazla dinleyeyim diye yolu bile uzattığım oluyor bazen de vaktim varsa sahil kenarına park edip dinliyorum Bişey değil Arkadaşım...İyi sabahlar,iyigünler cok iyi yapiyorsun Sana da iyi sabahlar dilerim RA_dya Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Admin-- Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Mazi kalbimde Bir Yaradır şu an İNCESAZ'ı dinliyorum cdden, çok hoşuma gitti bu başlığı burada görmek Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2007 Mazi kalbimde Bir Yaradırşu an İNCESAZ'ı dinliyorum cdden, çok hoşuma gitti bu başlığı burada görmek Çok severek dinlediğim iki şarkı daha var ama onları bulamadım youtube'da sizin için onların sözlerini yazayım bende GÜL DALINDA ÖTEN BÜLBÜLÜN OLSAM Gül dalında öten bülbülün olsam Ötsem yanık yanık gönlüne dolsam Aşkını dilesem kalbimi sunsam Ne olur uğruna sararıp solsam Baharım çiçeğim güzelim sevgilim Sar beni kollarına canım diyeyim Bir kuş olsam da pencerene konsam Aşkın şarkısını sana okusam Göğsünde yatsam da biraz uyusam Elemi unutup neşemi bulsam EYVAH bir görünür, bir yiterdin sabah mahmurluğunda sen en güzel şiirdin gün ışığı tadında oynaşırdı ezgiler dağınık saçlarında sen en güzel nihavent makamında eyvah! okundu şiirler, geçildi o fasıllar unutuldu birer birer her soranla tekrar yaşandı ayrılıklar şimdi nerde, dediler. (o şarkıyı söylediler, aman) eyvah! ah eyvah! gazel: bir civan-ı şahaneyi gördüm de rüyamda en sahici aşıkları biz sandım o anda söylenirdi şarkımız bir başkaydı her akşam öper gibi eylülü öperdim dudaklarından saklanırdı aşkımız geçerken son vapurlar öyle tenha gözlerin öyle tenhaydı sonbahar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 İncesaz Bülbül Melihat GÜLSES http://youtu.be/2nhri-joa0s Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.