Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Bugün Ege sofralarının vazgeçilmezi zeytin, ekmek, peynir, balık, bakliyat ve şarap 2000 yıl önce de Pergamonluların masalarındaydı. Zenginlerin ziyafetlerinde ise kuşkusuz çok daha şatafatlı yiyecekler tüketilirdi... Peki Pergamon'da günlük hayat nasıldı? Koordinatör Kazı Başkanı Prof. Dr. Yusuf Sezgin anlatıyor.

Habere Gitmek için Tıklayın

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.