Gönderi tarihi: 11 saat önce11 saat Bugün Ege sofralarının vazgeçilmezi zeytin, ekmek, peynir, balık, bakliyat ve şarap 2000 yıl önce de Pergamonluların masalarındaydı. Zenginlerin ziyafetlerinde ise kuşkusuz çok daha şatafatlı yiyecekler tüketilirdi... Peki Pergamon'da günlük hayat nasıldı? Koordinatör Kazı Başkanı Prof. Dr. Yusuf Sezgin anlatıyor.Habere Gitmek için Tıklayın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.