Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

816a6544-1c1b-4ca1-97e8-42621e003db8.jpg

Bayat ekmeği değerlendirmenin en rafine yollarından biri Portekiz mutfağından geliyor: Açorda. Sarımsak, kişniş ve zeytinyağıyla harmanlanan bu doyurucu çorba, hem pratik hem şaşırtıcı derecede aromatik.

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.