Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 17 yıl Yarın Bursa'nın 2 şehidinin törenini yapacağız..Aranızda hiç şehit törenine katılmamış,şehitlikte hiç bir annenin,babanın,evladın acısına yakından tanık olmamış arkadaşlarımız varsa,bu videoyu tüm şehitlerimize hitaben izlemenizi öneririm.. Ve anlamanızı.. BURADAN İZLEYİN..
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 17 yıl bütün sözlerin bittiği yerdeyiz ben o aziz şehitlerin aziz ailelerini teselli edecek bir söz bilmiyorum. dilerim Allah sabırlarını arttırsın... üzgünüm, çok üzgünüm... bir şehit haberine daha tahammülüm yok benim...
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 17 yıl amerikan filolarını bu ülkeden kovmak isteyen insanlarımızı yıllar önce asanları ve günümüzde büyük türk devleti nin ulus bilincini ortadan kaldırmak suretiyle sömürge haline getirmek isteyen gelmiş geçmiş iktidarları, yöneticileri, kaynağını terörden ve şiddetten alan, dış odakların talimatlarıyla hareket eden içimizdeki legal ya da illegal siyasi akımları ve onların destekçilerini kınıyorum. günümüz iktidarına destek verip, ardından terörü cılız sesleriyle göstermelik olarak lanetleyen dahili bedhahları duyarlı olmaya ve sorumluluğu paylaşmaya çağırıyorum.
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 17 yıl Ve anlamanızı.. BURADAN İZLEYİN.. bütün sözlerin bittiği yerdeyiz ben o aziz şehitlerin aziz ailelerini teselli edecek bir söz bilmiyorum. dilerim Allah sabırlarını arttırsın... üzgünüm, çok üzgünüm... bir şehit haberine daha tahammülüm yok benim...
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 17 yıl Ve anlamanızı.. BURADAN İZLEYİN.. yarın bir tanesine daha katılacağım......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.