Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Yarın Bursa'nın 2 şehidinin törenini yapacağız..Aranızda hiç şehit törenine katılmamış,şehitlikte hiç bir annenin,babanın,evladın acısına yakından tanık olmamış arkadaşlarımız varsa,bu videoyu tüm şehitlerimize hitaben izlemenizi öneririm..

Ve anlamanızı..

BURADAN İZLEYİN..

Gönderi tarihi:

bütün sözlerin bittiği yerdeyiz

ben o aziz şehitlerin aziz ailelerini teselli edecek bir söz bilmiyorum.

dilerim Allah sabırlarını arttırsın...

üzgünüm, çok üzgünüm... bir şehit haberine daha tahammülüm yok benim...

:clover:

Gönderi tarihi:

amerikan filolarını bu ülkeden kovmak isteyen insanlarımızı yıllar önce asanları ve günümüzde büyük türk devleti nin ulus bilincini ortadan kaldırmak suretiyle sömürge haline getirmek isteyen gelmiş geçmiş iktidarları, yöneticileri, kaynağını terörden ve şiddetten alan, dış odakların talimatlarıyla hareket eden içimizdeki legal ya da illegal siyasi akımları ve onların destekçilerini kınıyorum.

günümüz iktidarına destek verip, ardından terörü cılız sesleriyle göstermelik olarak lanetleyen dahili bedhahları duyarlı olmaya ve sorumluluğu paylaşmaya çağırıyorum.

Gönderi tarihi:

Ve anlamanızı..

BURADAN İZLEYİN..

bütün sözlerin bittiği yerdeyiz

ben o aziz şehitlerin aziz ailelerini teselli edecek bir söz bilmiyorum.

dilerim Allah sabırlarını arttırsın...

üzgünüm, çok üzgünüm... bir şehit haberine daha tahammülüm yok benim...

Gönderi tarihi:
Ve anlamanızı..

BURADAN İZLEYİN..

yarın bir tanesine daha katılacağım......

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.