Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Tiyatro baska bir yer Taksim’de Tiyatro Egitimine basliyor..!

Beyoglu istiklal caddesi üzerinde bulunan sahnemizde hem caddenin tadını çıkarıp cafesinde kahvenizi yudumlarken bir yandan tiyatro egitimi almak istermisiniz..?

Tarkan çuhacı yönetiminde sürecek egitim de amaç bu sanati seven ilgi duyan insanlari tiyatro ile bulusturmak ve oyunculuga iyi bir baslangiç yapilmasidir..

Üç ay sürecek egitimde, Oyunculuk, sahne tatbikati, yaratıci drama, diksiyon, dogaçlama ve beden dili egitimleri verilecektir.

Bu egitimlerin yani sıra vakit kaldıkça tiyatro tarihi de islenecek dersler arasındadir..

Egitim 16+ yas ve üstü kisiler içindir.. Dersler haftada bir persembe günü 19:00 - 21:00 arasi olacaktir..

Basarili olan ögrencilerle egitim sonunda bir oyun sergilenecektir..

İlk ders 8 kasim Persembe günü baslayacaktır. İlk eğitim öncesi, 04 kasim Pazar günü saat 14:00’da tanisma toplantısi yapilacaktır. Bu toplantiya basvuru yapan herkesin katılma zorunlulugu vardir..

Ücret : Aylik 80 ytl'dir..

Not: Kayit olacak arkadaslarin [email protected] adresine mail göndermeleri yeterli olacaktır..

Cem safran sahnesi

Istiklal caddesi Rumeli han No:88/4 Kat 2 BEYOGLU/IST.

Ayrintilar için sitemizi ziyaret edebilirsiniz..

www.tiyatrobaskabiryer.com

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.