Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 19 yıl türkiye eğitim gönüllüleri vakfının 10 nuncu yılı kutlanıyor eğitim yazıp 3353 eğitim yazın bir geleceğide siz kurtarın haydi arkadaşlar hep beraber geleceğimizi kurtarmaya ........................................ yorumlarınızı bekliyorum tegv
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 19 yıl merak etme focal atıyoruz sms.ama yine de hatırlatman güzel teşekkürler tegv,çağdaş yaşamı destekleme ve yardımseverler derneği
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 19 yıl Teşekkürler focal.. Akşam atacaktım unutmuşum ve hemen gönderiyorum... Bir teşekkürde TEGV ve Çağdaş yaşamı destekleme ve yardımseverler derneğine tabiki... Her zaman bu gibi derneklerin yanında olmak adına duruşumuzu hiç kaybetmeyeceğiz...
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 19 yıl ÇOK HARİKA Bİ HİZMET.KİMSE BU MUHTEŞEM KAMPANYAYA DESTEĞİNİ ESİRGEMEZ EMİNİM. BİR MSJ YETERLİ.TEGV'İNDE DEDİĞİ GİBİ SEVGİYLE EĞİTİM...
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Yazar çok aşağılara inmiş tekrar gündeme getirmek istedim ilgi ve alakanıza teşekkür ederim arkadaşlar mesaj atmaya devam
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.