Φ focal Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 türkiye eğitim gönüllüleri vakfının 10 nuncu yılı kutlanıyor eğitim yazıp 3353 eğitim yazın bir geleceğide siz kurtarın haydi arkadaşlar hep beraber geleceğimizi kurtarmaya ........................................ yorumlarınızı bekliyorum tegv Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 merak etme focal atıyoruz sms.ama yine de hatırlatman güzel teşekkürler tegv,çağdaş yaşamı destekleme ve yardımseverler derneği Alıntı
Φ SOKRAT_S Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Teşekkürler focal.. Akşam atacaktım unutmuşum ve hemen gönderiyorum... Bir teşekkürde TEGV ve Çağdaş yaşamı destekleme ve yardımseverler derneğine tabiki... Her zaman bu gibi derneklerin yanında olmak adına duruşumuzu hiç kaybetmeyeceğiz... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 duyarlı davrandığınız için teşekkürler arkadaşlar Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 ÇOK HARİKA Bİ HİZMET.KİMSE BU MUHTEŞEM KAMPANYAYA DESTEĞİNİ ESİRGEMEZ EMİNİM. BİR MSJ YETERLİ.TEGV'İNDE DEDİĞİ GİBİ SEVGİYLE EĞİTİM... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 mesaj atmaya devam Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 çok aşağılara inmiş tekrar gündeme getirmek istedim ilgi ve alakanıza teşekkür ederim arkadaşlar mesaj atmaya devam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.