Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl Ne zaman çok özlesem, Ne zaman çok acısam, Ne zaman... ... İşte ne zaman bişeyler olsa... Bu müziği açarım hep... Toplasanız 1:28dakika birşey yapıyor ama ardarda çalınca, süresiz... Ve bir o kadar da sızlanışlarım, serzenişlerim... Öyle işte... Yani toplasanız... Aslında toplayamayacağınız kadar çok şey ifade ediyor... Avni'yi ağlarken çok göremezsiniz... Bakın... Yazık di mi ona? Yazık... Neyse yaa... Hadi Eyv...
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 17 yıl istedim bende bir tane bunlardan ekleyim... fakat bulamadim Tengeriin boşig... varmisin benimle bir itaya girmeye bura da.. Diyorum ki: asla ve asla ve kesinlikle şu üc saclinin, gülenini bulup ta buraya ekleyemesin ben bulsaydim ekliyecektim ama sende bulamasin, ekleyemesin.
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 17 yıl Yazar istedim bende bir tane bunlardan ekleyim... fakat bulamadim Tengeriin boşig... varmisin benimle bir itaya girmeye bura da.. Diyorum ki: asla ve asla ve kesinlikle şu üc saclinin, gülenini bulup ta buraya ekleyemesin ben bulsaydim ekliyecektim ama sende bulamasin, ekleyemesin. Ya sen söyle bana, ben bulurum merak etme... Hadi bakalım... O üç saçlının güleni bende var ama sen şarkıdan bahsediyorsun değil mi?
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 17 yıl Yazar yok sarkidan söz etmiyorum, yüz ifadesinden demek istemisdim Bulurum demiştim di mi? Avni benim kahramanım yahu... Sonraki benim favorim aslında
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 17 yıl Bulurum demiştim di mi? Avni benim kahramanım yahu... Sonraki benim favorim aslında buldun evet, evet yaklasdin da .. ama YouTube degil ki bunlar... aynen birincisi gibi yapabilirmisin ? yoksa kaybediyorsun bak dikat et simdi
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 17 yıl Yazar buldun evet, evet yaklasdin da .. ama YouTube degil ki bunlar... aynen birincisi gibi yapabilirmisin ? yoksa kaybediyorsun bak dikat et simdi Birceeee... Birisi bana zamanında "Sabırlı Olma"yı öğretmişti bir şekilde... Şimdi de "Neşeli Olma"yı mı öğreniyorum acaba? Bir Yardım Meleği dolaşıyo etrafta, Hayırlısı...
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 17 yıl Birceeee... Birisi bana zamanında "Sabırlı Olma"yı öğretmişti bir şekilde... bende sabirli olayim bekleyim degilmi bu anlamda yazdin tamam tamam, asil demek istedigini anladim Tengeriin şimdi: ekleyebiliyormusun , ekleyemiyormusun
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 17 yıl Yazar bende sabirli olayim bekleyim degilmi bu anlamda yazdin tamam tamam, asil demek istedigini anladim Tengeriin şimdi: ekleyebiliyormusun , ekleyemiyormusun Bekle... Bir tane var ama Youtube'a yükleyemedim bir türlü... Çok hoşuna gidecek...
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 17 yıl Bekle... Bir tane var ama Youtube'a yükleyemedim bir türlü... Çok hoşuna gidecek... demedimi ben ekleyemesin diye Tengeriin boşig ~~~ dün aslin da acikca söyleyim, sen gelmeyince merak etmisdim.. darildin diye bazi kelimelerime ama bu belirli kelimeler belki şu an anlayamiyacaksin...mecburiyeten. Daha fazla yazmiyorum Bekle.. dedin sende bekleyiver acikliyacam Bekliyorum
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 17 yıl Yazar demedimi ben ekleyemesin diye Tengeriin boşig ~~~ dün aslin da acikca söyleyim, sen gelmeyince merak etmisdim.. darildin diye bazi kelimelerime ama bu belirli kelimeler belki şu an anlayamiyacaksin...mecburiyeten. Daha fazla yazmiyorum Bekle.. dedin sende bekleyiver acikliyacam Bekliyorum Yahu şu youtube'a ekleyemiyorum ki... Deli olcam yaa... Belki başkası eklemiştir ekleyeceğim şarkıyı ama ben bir türlü yapamadım. Uzunca bir şarkı, acaba ondan mı almıyor? Sen ne diyeceksin ki? Çok merak ettim... Bu kadar esrarengiz olma yaf...
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 17 yıl Bekle... bekliyorum.. Yahu şu youtube'a ekleyemiyorum ki... demisdim degilmi ekleyemesin diye.. Uzunca bir şarkı, acaba ondan mı almıyor? kisasindan seciver sende ozaman
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 17 yıl Yazar bekliyorum.. demisdim degilmi ekleyemesin diye.. kisasindan seciver sende ozaman YouTube'da sorun mu var? Yahu bir türlü yükleyemiyorum yaa... Olmuyor... %66larda takılıp kalıyor... Uyuz oldum yaa... Sırf senin için hazırladım "Avni" resmini ve o şarkıyı da sırf senin için bulmuştum: "Gogol Bordello = Baro Foro" idi o şarkı... Resimde şuydu: Hem artık daha çok beklicen, şöyle bir hafta kadar... Çünkü yarın önce ilk otostop'umla birlikte okula gideceğim... Oradan arkadaşımın düğününe (ben evde kalıcam bu gidişle, tüm ark. evleniyor) gideceğim... Oradan da saat 23:30 otobüsü ile İstanbul'a gidiyorum selametle... Sonra kim öle, kim kala... Her neyse... Hadi eyv...
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 17 yıl YouTube'da sorun mu var?Yahu bir türlü yükleyemiyorum yaa... Hem artık daha çok beklicen, şöyle bir hafta kadar...</B> sorun degil Tengeriin, beklerim.. hayirli yolculuklar
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 17 yıl Birce,Tengerin sınavlara çalışıyormuş,"bitince gelicem"dedi dün bana
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 17 yıl cok güzel bir haber bu, sagol iletigin icin RA_dya gercekten verdigi tarihten beri merak ediyordum kendisini .. Iyi ki sana demis
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 17 yıl cok güzel bir haber bu, sagol iletigin icin RA_dya gercekten verdigi tarihten beri merak ediyordum kendisini .. Iyi ki sana demis Bişey değil,seni meraklanmaktan kurtardığıma sevindim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.