Φ signorina Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Merhabalar; Ben İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünden 3.lükle mezun oldum ve İstanbul Üniversitesinde Yüksek Lisans yapıyorum. İtalyanca ve ingilizce biliyorum.Dolayısıyla dil sorunum da yok.İtalya da bir üniversiteye yaz döneminde eğitim almak için davet edildim. Ancak maliyeti karşılayamayacağım.1 Temmuzda işten ayrıldım ve hala iş bulamadım. Maliyet sorununu bir an önce çözersem üniversite ile anlaşacağız. Bu nedenle çok acil yardım arıyorum. İlgilenenler ve bilgisi olanlar lütfen kısa sürede bana ulaşın. Alıntı
Φ UyC_HaR Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Merhabalar; Ben İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünden 3.lükle mezun oldum ve İstanbul Üniversitesinde Yüksek Lisans yapıyorum. İtalyanca ve ingilizce biliyorum.Dolayısıyla dil sorunum da yok.İtalya da bir üniversiteye yaz döneminde eğitim almak için davet edildim. Ancak maliyeti karşılayamayacağım.1 Temmuzda işten ayrıldım ve hala iş bulamadım. Maliyet sorununu bir an önce çözersem üniversite ile anlaşacağız. Bu nedenle çok acil yardım arıyorum. İlgilenenler ve bilgisi olanlar lütfen kısa sürede bana ulaşın. inşallah bir ilgilenen olurda burs alabilirsin kanka Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.