Φ Eisenheim Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Selam herkese . Kelebek önerdi geldim Umarım hoş vakit geçirriz Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 adımı veRiO ............ ya.... hOşqeLdin eMo'cum.. yaff ben qeLemiOrm aRtık fazLa dedim...bi aRkadaşım qeLsin..ee fOrum seveR bi aRkadaşım oLaRak...baRanı buLdum.... hOşqeLdin canımm...deRt oRtaqım.. bende ne zamandıR qiRmiOrm kim kaLdı...kim qöçtü...biLmiOrm baRanım...bakaLım...ben iLk hOşqeLdinimi diim de..... Alıntı
Φ Eisenheim Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Hoşbulduk Şeyda Bu kadar övmene gerek yoktu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 dött dürüü dött türü.... :) :P çOooOk övdümm biRazda söveyim.... çOokkk feciii biir kiŞiLik...bide çOk qıdıkLanıR...bide deLünün önde qidenidiR..... bhak sana bişi dedim siLmiŞLeR hemen nesü... dimek ki övmemişim... :D Alıntı
Φ Eisenheim Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 İltifatların için sağol Övme de sövme de sen. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 zuhahahah kelecek işte huyu kurumasın emi........ hoşgeldin arkadaşım kelecekin arkadaşı benimde arkadaşımdır Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 bana keLecek demeni özLemişim nen... kendimi bişey sandım bu aRada öLe dimeyin.... hehe.... canımsınn ya......deLüüüüüü eLektRomanyetik seni... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 ayyy kimler gelmiş kimler hoşgeldiniz nerelerdeydınız yavvvv kankam gelmiş kelebek gelmiş bide arkadaş getirmış Alıntı
Misafir ADAMIN_BIRI Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Birde yazdıklarınızı okuyabilsem.....! Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 ben qeLdim zeynepiimm... ama öLe uqRadım sanıRım bi süRe daha yOkum...oKuL saqoLsun qeLemiOrm...zaten evde şuan qiRemem biLqisayaRım dOktoRda haLa.... canım benmm çOk özLedim seni de ya.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 bende çok özledım senı olsun sen arada uğra bu kadar uzatma arayı Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 bana keLecek demeni özLemişim nen... kendimi bişey sandım bu aRada öLe dimeyin.... hehe.... canımsınn ya......deLüüüüüü eLektRomanyetik seni... derim nen san kendini bişi, aslında bişi sanma çünkü herşeysin ayyy kimler gelmiş kimler hoşgeldiniz nerelerdeydınız yavvvv kankam gelmiş kelebek gelmiş bide arkadaş getirmış saol hoşbulduk Birde yazdıklarınızı okuyabilsem.....! bilmediğin bi dilden mi yazıoruz ya sebep ne Alıntı
Φ Eisenheim Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Teşekkür Hoşbulduk. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Bence de tesiri yok.. Hoşgeldiniz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.