Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

a5ae3c92-55f3-4d0c-a418-54c6c23c0e0f.jpg

Kıymalı iç harcı ve yumuşacık hamuruyla fırından çıktığı gibi tüketilen cantık, Bursa mutfağının en özel lezzetlerinden biri. Pideyi andıran ama çok daha özgün bir tat arıyorsanız, bu tarif tam size göre!

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.