Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

beyler ben morocco dayim yani benim hikayem annemle babam evlenmisler annem morrocco lu yani fas li babamda

turk ama ben simdi moroccodayim beyler annem ispanyada calisiyor ve ben onun yanina gitmek icin annemin

kiz kardeslerinde oturuyorum ispanya ya annemin yanina gitmek icin morrocco ispanya konsolosluguna

basvurdum ama benim pasaportum turk pasaportu yani ben turk vatandasiyim

ben basvurdum ama bana viza verebilirlermi bilmiyorum--

benden istenen kagitlar bunlar -

1. annenle babanin bosanma mahkemesi den ayrilma belgesi

2.babanin sana muhafakatname gonderilmesi

3.annenin pasaportunun kopyasi -- he bide annem morrocco vatandasi beyler yardimci olun---

4. he bide bana da morroco polisinden ben morroco da oturuyorum bir kagidini soylediler

ve sonrada bun kagit lari hepsini

ben ispanyolca ya tercume ettirdimm---

ve kagitlari gonderdim konsolosluguna viza ucretinide verdim hastahaneden kontrol gecirdim hasta olmadigima dahill

sonra simdi ben bu viza yi alabilirmiyim alamaZmiyim Beyler yani

ben simdi turk pasaportundan morocco ispanya konsolusgundan viza alabilirmiyim

yoksa ben turkiyeye mi geri donup oradaki ispannya konsolosluguna gidip oradan mi almam gerekiyorr............. :blushing:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.