Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

sanal aldatma..!

 

 

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü Başkanı Prof. Ahmet İnam, 'ilişki'nin ancak yüz yüze yaşandığında ilişki tanımına uyacağını, insanın bir başkasının yüzünü görmedikçe gelişemeyeceğini söylüyor. Prof. İnam şöyle konuşuyor: 'Fotoğraflarla, birtakım teknolojik aletler aracılığıyla kurulan ilişkiye ben sadece yüzsüz ilişki diyebilirim. Her türlü ihanete açık, yaşamaktan, yaşamdan korkan insanlar, yüzünü saklama ihtiyacıyla böylesi sanal ilişkiler kurarlar.'

 

İkinci telefona dikkat

 

Evlilik ve aile terapisti Selin Özkök Karacehennem'in aldatıldığından şüphelenen evli kadınlara bir uyarısı var:

 

'Kocanızın ikinci bir cep telefonu varsa, bu telefonu eve geldiğinde kapatıyorsa ya da tuvalete bile yanında götürüyorsa, gecenin bir vaktinde mesaj geliyorsa, kimsenin duyamayacağı ortamlarda telefon görüşmeleri yapıyorsa, araştırma zamanı gelmiş de geçiyor demektir.'

 

Sanal ihanetin ipuçları

 

Akşam yemeği sonrası sohbet etmek, hafta sonu ortak etkinlik yapmak gibi bilinen 'evli çift ritüellerinden' kaçınmaya başlar.

 

İnternet başında saatlerce takılır.

 

Odaya her girişinizde bilgisayarda oyun sitesini açar.

 

Tertemiz bir 'web geçmişi' olur.

 

SMS kutusu bomboş görünür.

Sohbet odaları ve sanal seks buluşma yerleri, geç saatlerde 'havaya girer'. Bu nedenle 'sanal seks yaparak' eşine ihanet eden kişinin uyku düzeni bozulur.

 

İnternet için yapılan ödemeleri saklamak amacıyla kredi kartı, sanal sevgiliyle görüşmeler nedeniyle de telefon faturaları saklanır.

 

Gözle görülür biçimde 'değiştiyse' tehlike zilleri çalıyor demektir.

 

En meşhur mesaj: Tostumu yedim

 

Yüz yüze söylendiğinde hiç de özel bir anlam ifade etmeyen kelimeler mesaja döküldüğünde, büyük yanlış anlamalara yol açabiliyor. Aynı otelde kaldığı meslektaşına cep telefonundan mesaj çeken manken Çağla Şikel örneğinde olduğu gibi.

 

O sıralarda manken Yüksel Ak'la evli olan Şenol İpek'in evliliği, Çağla Şikel'in telefonuna gönderdiği mesajla sarsılmıştı. Mesajda 'Tostumu yedim. Odamdayım. Gelmeyeceksen casinoya ineceğim' deniyordu.

 

Sevgiliye teknolojik tuzaklar

 

Casus kameralar: İstediğiniz yere yerleştireceğiniz casus kamera sayesinde, eve gidip geleni, evde olup bitenleri rahatlıkla görebilirsiniz.

Aşk e-mail'lerini okuyun: Realtime-Spy plus adlı programı sevdiğiniz kişinin bilgisayarına yüklediğinizde, ona gelen e-mail'leri kendi adresinize de gönderebilirsiniz. Bu sayede kimlerle yazıştığını kolaylıkla görebilirsiniz.

 

Yazışmalara sıkı kontrol: İnternetten indirebileceğiniz 'msn sniffer' adlı programı şüphelendiğiniz kişinin bilgisayarına yükleyebilirsiniz. Bu program sayesinde msn'de yapılan tüm yazışmalar kaydedilir.

 

Otomobilini takip edin: Takip etmek istediğiniz kişinin aracına stopper adlı cihaz taktırabilirsiniz. Bu sayede araca, cep telefonunuzun kapsama alanı içindeyken, cep veya sabit telefonunuzdan yaptığınız arama ile ulaşabilirsiniz.

  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

way way way hatta bidaha wayy :alkis::yuvarlan::ayakvur:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.