Φ ...:::samuray:::... Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 selam arkadaşlar benim asıl adım EMRE KEMER,CEMRE KEMER İLE yakın akrabayız ama yakınlık derecemi söylemem yasak neyse uzun zamandır onu görmüyom ama en son açtığı msn kesinlikle odur (film studyosunda girio) msn adresi: [email protected] size iiilik bu gerçek msn adresidir inanmayanlar lütfen girmesin.... Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 selam arkadaşlar benim asıl adım EMRE KEMER,CEMRE KEMER İLE yakın akrabayız ama yakınlık derecemi söylemem yasak neyse uzun zamandır onu görmüyom ama en son açtığı msn kesinlikle odur (film studyosunda girio) msn adresi: [email protected] size iiilik bu gerçek msn adresidir inanmayanlar lütfen girmesin.... Samuray benim adıma girrme ayıp oldu hem ben sana cemre'ninkini verme demedim mi? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 aman sankim verdi de ne oldu hep çevrimdışı zaten Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yuk artık Böyle bişey yapmadın dimi kankim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.