Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

HAYDAR’IN İKNA MEKTUBU DUR! MENEKŞE MORU GÖZLÜM, AL YANAKLIM, SENİ BİR DAHA DÖVMEYECEĞİM. LÜTFEN ARTIK EVE DÖN. BAK YAŞAR HALIYA KUSTU, KUSMUK SENİ BEKLİYOR. AYAKLARIM BUGÜN DE HEP SENİ ARADI, YIKANMAK İÇİN. SENİ ÇOK ARIYORUM, BİR HAFTADIR AKŞAM RAKILARININ TADI TUZU YOK. EV SENSİZ ÇOK ISSIZ. GERÇİ NASIL, NEREDE YATTIĞIMI, KİME NASIL ÇAKTIĞIMI FALAN HİÇ HATIRLAMIYORUM AMA ONUN SEN OLMADIĞINI BİR BÜYÜK RAKININ SONUNDA DAHİ HİSSEDEBİLİYORUM. KEZBAN, BEN SANA AŞIĞIM. EVE DÖNDÜĞÜN GÜN, BUNU ARKADAŞLARLA KUTLAYACAĞIM. SEN, KANLAR İÇERİSİNDE EVDEN KAÇARKEN NASIL DUYGULANDIĞIMI BİLEMEZSİN. ELİMDEKİ ŞİŞEYİ, HIRSIMDAN ANANIN FOTOĞRAFINA FIRLATTIM. (ARTIK DUVARLARI GELİNCE SİLERSİN.) KEZBAN BİR DE GELİRKEN 2 PAKET KISA MALTEPE GETİREBİLİR MİSİN? DÜN ZEYNEP OKULA GİTMEYİP DOLMA SARDI, BEN DE OKEYE DÖNERKEN DİKKATLERİ DAĞITMAK İÇİN HABİRE DOLMA YİYİP,"YİYİN YİYİN NEFİS OLMUŞ" DEDİM. NASIL ZEKA AMA. ZEYNEP´İN TEZKERESİNDE OKUL VE SINIF KISMINI BOŞ BIRAKTIM. ONUDAMI BEN DOLDURACAĞIM? BU SABAH SENİ KAÇIRIŞIM AKLIMA GELDİ, EFKARLANIP BİR CİGARA YAKTIM. ON DÖRT YAŞLARINDA TAŞ GİBİ KIZDIN. NASIL; MEHMET, ABİDİN, RAMAZAN, YUSUF GELİP SENİ DÖVE DÖVE TAKSİYE ATMIŞTIK? PEKİ, SENİ PİKNİK TÜPÜ İLE DÖVÜŞÜMÜ HATIRLIYOR MUSUN? YENİ EVLİYDİK, BİR BOĞAZ GEZİSİ DÖNÜŞÜYDÜ. MEHMETGİLLER KAPIDA BEKLİYORLARDI, SEN DAHA ROKA BİLE HAZIRLAMAMIŞTIN VE RAMAZAN İÇERİDEN "ROKA!" DİYE BAĞIRMIŞTI. MUTFAĞIN KAPISINI İÇERİDEN NASIL KİLİTLEDİĞİMİ, OCAĞIN ORADAN TÜPÜ NASIL KAPTIĞIMI FALAN HİÇ HATIRLAMIYORUM. O GECE RAMAZAN´LAR GİDİNCE SEN YAŞAR‘I DOĞURDUN. HUYSUZ MU HUYSUZ, KOCA BURUNLU YAŞAR’IMI. BU ARADA SON MAAŞINLA YAŞAR’A DON FALAN ALDIM. ARTIK YUVANA DÖN, ASABIMI BOZMA!

KOCAN HAYDAR

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

YANI VARMIDIR BÖYLE ERKEKLER YUH YANI OLAY PEK HOS DEYIL YANI KADININ DAYAK YEMESI FALAN AMA SOYLE OKUYUNCA INSAN GULMEDEN EDEMIYOR TEBRIK EDERIM COK GUZEL YAZMISSIN

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.