Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bandıra bandıra ye beni' şarkısını hızlı söylemeye çalıştığınız günler....

varsa Rönesans sanatçılarını ilk kez Ninja Kaplubağaların ismi olarak tanıdıysanız

Tele On diye bir kanalı hatırlıyorsanız Haftasonları çizgi film izlemek için errken kalkmanın ne demek olduğunu biliyorsanız

Şirinler geyiğini arkadaşlarınızla mutlaka çevirdiyseniz (Şirine aslında Gargamel tarafından yapıldı...)

Beğenseniz de beğenmeseniz de tüm çizifilmleri art arda izliyorduysanız

Bir Başka Gece çocukluk hayatınızdaki en görkemli şovsa

Pazar geceleri yıkanma günüyse

Seden Gürel'in neden öyle giyindiğini şimdi sorguluyorsanız

Müzik yelpazesi hayatınıza büyülü yabancı müzisyenler kattıysa

Bir sanal bebeğiniz olmuşsa,Tetris'i süper hızla oynayabiliyorsanız,MIRC ergenliğinizin önemli bir parçası olmuşsa(a/s/l ne demek biliyorrsanız)ICQ nun 11 haneli rakamını ezberlemeye çalışmışsanız.

Pili bitmesin diye kasetleri kalemle havada sarmışsanız

Çizgifilm şarkılarının ingilizce veya japonca olsa da ezberlemişseniz

Kokulu silgiye, deftere, kaleme harçlığınızı yatırdıysanız.Eti Cin, Eti Puf, ABC, Balık Kraker, Negro, Bonibon,

Topitop, Yumiyum...vb çok seviyorsanız ve her zaman yeme kabiliyetiniz varsa

Sulugöz'ü düşününce bile ağzınız sulanıyorsa

Küçük bir kızsanız Sindy ile Barbie'yi karşılaştırıyorduysanız

Tsubasa'yı ve küre biçimindeki sahanın sonundaki dev kaleyi hatırlıyorsanız

'Hey Corç versene borç' deyince cevabı hemen yapıştırabiliyorsanız

Macarena dansını yapabiliyorsanızTV den çekilmişçizgifilmli sayısız kere izlediğiniz VHS leriniz varsa

telefonların jetonla çalıştığını hatırliyorsanız

İstop diye bağırdığımızda renk yakalamaya çalışırken onun aslında stop olduğunu uzun zaman önce çözmüşseniz

Saçları renkli ve uzun patlak gözlü çirkin trolleri bile bir furyada satın almışsanız.

Capri Sun ın reklamı ve melodisini hatırlıyorsanız.,

Power Rangers'ın renklerini hatırlıyorsanız

Mc Donalds a gitmek için ailenize yalvardıysanız

Olacak O kadar, Yasemin'in penceresi, Hadi Anlat Bakalım, Adam Olacak Çocuk, Saklambaç.. gibi programları hatırlıyorsanız.

Lambada'nın müziği kulağınızda çalabiliyorsa

Sayısız joystik kırdıysanız ve gün gelince artık joystik satılmadığını fark ettiyseniz

Fame City cennetle eşdeğerse,

48 lik boyalardaki altın ve gümüş renkleri statü sembolüyse

Gençlik hayaliniz Beverly Hills teki havuzlu arabalarsa.

Uhuyla oynamanın zevkini biliyorsanız.

Kolalı jelibonun önce kapağını yediyseniz

annenizin poşetler dolusu taso,misket, sporcu kağıtları, gazoz kapaklarını attığını öğrenince ağladıysanız

Peçete, kağıt, poşet vb...koleksiyonu yapmışsanız...EVET YAŞLANIYORUZ

bu yazıyı biraz önce okudum ve forımla paylaşmak istedım...birden çocukluğuma döndüm ve yazılanlarının ne kadarda doğru olduğunu anladım.

pazar günleri erkenden kalkar çizgi film seyrederdim

sulu göz sakızlarına bayılırdım :sorcerer:

Futbolcu Tsubasaya aşıktım :blushing:

peçete,taso,gazoz kapağı kolleksiyonuım vardı

eti cin,eti puf.bonibon,balık kraker ve yumuyum vazgeçilmezlerimdi ve halada öyle biraz önce marketten geldim aldığım abur cuburlar bunlar :blushing:

Lambadayı çok severdim bi çubuk bakalım altından kim geçicek :w00t:

çok güsel tetris oynardım :)

Trollerım vardı...pembe mavi saçlı....sanırım hala duruyo eve gidince bulcam onları :lol:

ve kaç yaşına geldim ama gecen sene şenlıklerde renklı (i)stop oynamıştık :blushing:

işte böyle...

bir an çocukluğuma gittim o zaman ben büyümek istiyodum ne zamn büyüycem diye sabırsızlanıyodum...oysa o günler ne kadar da güzelmiş.... -_-

bi günlüğünüde olsa geçmişe dönmek isterdim...

Gönderi tarihi:

vaay be ne günlerdi :D susam sokagı başlardı "gün güneşli insanlar neşeli sende gel oyna susam sokağında"duyar duymaz hemen televizyonun başına geçerdik sonra cumartesiden cumartesiye diye bi program vardı TRT1 de onuda hiç kaçırmazdım bütün sermayemiz inşaat kumlarından çıkardığımız deniz kabuklarıydı :) en sevdiğim çizgi filmde he-man di "gölgelerin gücü adınaaaa" B):lol: voltran'da vardı onuda kaçırmazdım hiç...okul çıkışlarında leblebi tozu ziyafetlerimizide unutmam... :D

Gönderi tarihi:

çok guzel bir yazı canım biz de bir dönemin cocuklarıyız yada gencleri çiçekkız hiç bulamıyordu o çiçeği cok guzel bir çizgifilmdi. karaşimsek, altınkızlar guzel gunler galiba yaşlanmakta guzel hazinelere dönüp bakınca anlıyabiliyor insan. tsk ler bizle paylastıgın için.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ben sulugöz sakızlarını çok özledım hiç satılmıyo artık :(

bide erbay bende çok severdım leblebi tozunu okul çıkışı alırdım hep :lol:

bide çizgi film müzıklerını hep ezberlemıştım :lol:

beğendinize sevindim bişey değil arzum28 :):clover:

Gönderi tarihi:

Bu anlatılanlar bana hiç yabancı gelmedi... :)

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

bunlar oldu, çok da fena değildi yav, o zamanki meyvelerin bile tadı başkaydı, hayallerim sanki daha gerçekti, belki de daha gerçek biriydim

Gönderi tarihi:

"80li yılların sonu ve 90lı yılların başı çocuğumusunuz?"

evet ben o çocuğum :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.