Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 17 yıl uykum var canım sıkkın saçma saçma yazmak geldi içimden güncel konuları okuyunca başbakan yakışıklımı gerçektennn??? bence yakışıklı o bıyıkları kesse daha güzel olacak ama "kesim" baskısı... başbakan zaten boy pos olarak çok karizmatik biraz pizza kulesi gibi eğri duruyor amaaa neyse olacak o kadar bu da aile baskısı... ben teslim oldum referandum da oy kullanmayacağım zaten sokakta gördüğüm iki kişiden bir buçuğunun kafasında ampul var bende ise florasan... duma duma dum referandum ben bir yalan uydurdum... gazeteler istanbul baskısı,anadolu baskısı ve mahalle baskısı olarak çıkacakmış bundan sonra duyurulur. ohhhh beee ne saçma olduuu
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 17 yıl uykum var canım sıkkın saçma saçma yazmak geldi içimden güncel konuları okuyunca başbakan yakışıklımı gerçektennn??? bence yakışıklı o bıyıkları kesse daha güzel olacak ama "kesim" baskısı... başbakan zaten boy pos olarak çok karizmatik biraz pizza kulesi gibi eğri duruyor amaaa neyse olacak o kadar bu da aile baskısı... ben teslim oldum referandum da oy kullanmayacağım zaten sokakta gördüğüm iki kişiden bir buçuğunun kafasında ampul var bende ise florasan... duma duma dum referandum ben bir yalan uydurdum... gazeteler istanbul baskısı,anadolu baskısı ve mahalle baskısı olarak çıkacakmış bundan sonra duyurulur. ohhhh beee ne saçma olduuu süper olmuş süper
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 17 yıl uykum var canım sıkkın saçma saçma yazmak geldi içimden güncel konuları okuyunca başbakan yakışıklımı gerçektennn??? bence yakışıklı o bıyıkları kesse daha güzel olacak ama "kesim" baskısı... başbakan zaten boy pos olarak çok karizmatik biraz pizza kulesi gibi eğri duruyor amaaa neyse olacak o kadar bu da aile baskısı... ben teslim oldum referandum da oy kullanmayacağım zaten sokakta gördüğüm iki kişiden bir buçuğunun kafasında ampul var bende ise florasan... duma duma dum referandum ben bir yalan uydurdum... gazeteler istanbul baskısı,anadolu baskısı ve mahalle baskısı olarak çıkacakmış bundan sonra duyurulur. ohhhh beee ne saçma olduuu bu saatte hiç güleceğim yoktu sağolasın çok güldüm... hele sokaktaki 1,5 kişiye... benimde kafamda florasan var biz yarımşardan tammı ediyoruz.? başbakan yakışıklı, bıyıkları yakışıksız ama o bıyıkların anlamı var sen bilmiyorsun... onlara kırpık bıyık diyorlar aynı fabrikasyondan olanlar birbirini bıyığından tanıyor... eğri yürüyüşü futbolculuğundan diyorlar bide bel fıtığı olmuş ya eğrilmiş azıcık. ama olsun mihrap yerinde... bide keskin bakıyorki sorma büyük ihtimalle nefesler kesiliyordur o bakınca...
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 17 yıl Yazar bu saatte hiç güleceğim yoktu sağolasın çok güldüm... hele sokaktaki 1,5 kişiye... benimde kafamda florasan var biz yarımşardan tammı ediyoruz.? başbakan yakışıklı, bıyıkları yakışıksız ama o bıyıkların anlamı var sen bilmiyorsun... onlara kırpık bıyık diyorlar aynı fabrikasyondan olanlar birbirini bıyığından tanıyor... eğri yürüyüşü futbolculuğundan diyorlar bide bel fıtığı olmuş ya eğrilmiş azıcık. ama olsun mihrap yerinde... bide keskin bakıyorki sorma büyük ihtimalle nefesler kesiliyordur o bakınca... benden mutlusu yokki sardunyamı güldürebildim bu güncelin bunaltısında gülücükler eksik olmasın. o bıyıklar geldiği yerin adresini veriyor bilmemmiiii biz onların hesabına göre yarımşardan bir ederiz maalesff
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 17 yıl benden mutlusu yokki sardunyamı güldürebildim bu güncelin bunaltısında gülücükler eksik olmasın. o bıyıklar geldiği yerin adresini veriyor bilmemmiiii biz onların hesabına göre yarımşardan bir ederiz maalesff çok teşekkür ederim... yani sendende bişey kaçmıyormuş demek bıyık şifresini sende biliyorsun... eh olsun yarımşar marımşar tama bağladık...
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 17 yıl Başbakan mı? Yakışıklı mı? Ahhah ha haa... Hani "Hababam Sınıfı"nda "Kemal Sunal"ın "İnek Şaban" tiplemesi var ya? Onun için bir "Cazibe" türünden bahsederler, bilirsiniz... Bence Tayyip anasını da alsın gitsin... Bu deyişimi Sayın Yöneticilerin uyarmaya hakları yoktur; Öncelikle bu deyiş Başbakanın kendisince söylenmiş önemli bir deyiştir. Sonra zaten kendisi "Ananıda al git diye küfür mü olur yaouv muhahhahahuoövee höhh höh höö!!!" diye bir beyanda da bulunmuştur. Ve zaten hiç bir hukuki makamda bunu hakaret olarak görmemiştir. Yani bence başbakan önce pek muhterem Anasını, Sonra o için zeka dolu koca kafasını, (kocalığı içi zeka dolu olduğu için - hakaret değildir) Kaytan bıyıklarını, (kendisini pek bir yakışıklı kıldığı için - hakaret değildir) Otoban gibi geniş ve çekici alnını, (geniş alınlı olması ona ayrı bir çekicilik veriyor - hakaret değildir) Hokka gibi ağzını, (nazan öncel şarkı bile yaptı - hakaret değil, övgüdür) Pisa kulesi gibi endamlı boyunu, (e buda bir iltifat zaten) O karizmatik ve borazan gibi sesini, (borazan'da bir iltifattır. kötü bir şey olsa arkeri bandolarda falan kullanılmazdı.) Ve tüm seçmenin %47sini uyutmayı ve kandırmayı başarabilen keskin zekasını alıp nereye gidiyorsa gitsin... Ama mutlaka gitsin yaa... Görücem diye televizyon izleyemiyorum be kardeşim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.