Φ arsivciyim Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Adnan Mungan - Bir gamlı hazanın seherinde Aslı Pakalınlar - Gizli aşk bu söyleyemem Belgin Erol - Sükunda geçer ömrüm Bilge Pakalınlar - Çıksam şu dağların yücelerine Canan Sezgin Ulukan - Söyleyin güneşe bugün doğmasın Ebru Bilgin - Gönlümün içindedir gözden ırak Hasan Eylen - İçince şarabı ezelde gönül İnci Çayırlı - Aşkımın ilkbaharı Mehsem Özşimşir - Yalnız senin aşkınla Neşe Dursun - Kapın her çalındıkça Rengin Uyar Kökten - Talihin elinde oyuncak oldum Vedat Kaptan Yurdakul - Sevmiyorum seni artık 6 Alıntı
Φ unutamadim Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 çok teşekkürler... ellerinize sağlık... Alıntı
Φ riddickk Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 çok teşekkürler A+++++ Alıntı
Φ vildoş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 emeğ sağlık arkadalar... Alıntı
Φ cuneytxw Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 Teşekkürler kardeş eline sağlık.. Alıntı
Φ faruk77 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Teşekkürler kardeş eline sağlık Alıntı
Φ 6616 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2009 eline sağlık sağol Adnan Mungan - Bir gamlı hazanın seherinde Aslı Pakalınlar - Gizli aşk bu söyleyemem Belgin Erol - Sükunda geçer ömrüm Bilge Pakalınlar - Çıksam şu dağların yücelerine Canan Sezgin Ulukan - Söyleyin güneşe bugün doğmasın Ebru Bilgin - Gönlümün içindedir gözden ırak Hasan Eylen - İçince şarabı ezelde gönül İnci Çayırlı - Aşkımın ilkbaharı Mehsem Özşimşir - Yalnız senin aşkınla Neşe Dursun - Kapın her çalındıkça Rengin Uyar Kökten - Talihin elinde oyuncak oldum Vedat Kaptan Yurdakul - Sevmiyorum seni artık Alıntı
Φ mustafaozd Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2009 sağolasın ellerine sağllık Alıntı
Φ aft Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Adnan Mungan - Bir gamlı hazanın seherinde Aslı Pakalınlar - Gizli aşk bu söyleyemem Belgin Erol - Sükunda geçer ömrüm Bilge Pakalınlar - Çıksam şu dağların yücelerine Canan Sezgin Ulukan - Söyleyin güneşe bugün doğmasın Ebru Bilgin - Gönlümün içindedir gözden ırak Hasan Eylen - İçince şarabı ezelde gönül İnci Çayırlı - Aşkımın ilkbaharı Mehsem Özşimşir - Yalnız senin aşkınla Neşe Dursun - Kapın her çalındıkça Rengin Uyar Kökten - Talihin elinde oyuncak oldum Vedat Kaptan Yurdakul - Sevmiyorum seni artık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.