Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 İşte o tüm zamanların en güzel şarkısı : İsmail... Her dinlediğimde beni gülmekten öldürür bu şarkı yaa... Bu arada Gökhan Semiz'i tekrar analım... ismail bir tuhaf adamdir uc kuruş icin hesap sorandir uyanik gecinir amma yalandir tum malvarligi cebinde olandir liseyi 6 senede bitirmiş cin gibi cocuk bizim ismail neden bu kadar acele etmiş aklini seveyim lan ismail lan ismail lan ismail lan ismail lan ismail ismail .. sek sek sekerek ismail ismail rastik cekerek ismail ismail adresim ayni ismail ismail posta kodum da ayni yavrum ismail kel başa şimşir tarak bu ayaklari artik birak ne işin var ki isporyum da yaninda bir kiz sarimtirak ayranin yok icmeye atla gidersin ceşmeye bu ne perhiz, whats this aman ismail, can touch this hafif psikopattir kendileri buna enayilik de dahil kizma amcasi daha cok cahil ismail ismail ismail odalarda ışıksızım ismail peşindeyim ismail ismail tut ki karnim acikti kedimi yedim ismail ah .. ben deli ismail, sen benden deli ismail kirdigin potlar beni aşti bak yalnizsin herkes kacti ismail de buna şaşti aklini seveyim lan ismail lan ismail atli misin yavrum bagdatli misin herkes zeka yaşini sorar lan sen bu kadar tatli misin ulan ismail ulan ismail ulan ismail ulan ismail ismail ismail sira sira siniler ismail hasta olan iniler ismail ismail kel kafandan sen suclusun ismail ismail miyav dedi ismail minik fare kukredi ismail ismail iki gozum iki iki musluk ismail oynatmama az kaldi ismail nerde ismail la fa, la sol ismail ismail ismail balli lokma tatlim benim ismail ismail sensiz cennet bile surgun sayilir ismail seninki dupeduz vurgun sayilir ismail ismail ismail sen kocaman bir cilginsin ismail .... ismail cilgin cocuk iso ismail ismail onemli şahsiyetim benim ismail ismail felsefe yapma ismail ismail tut-i mucize-i guyem ismail ben ne desem laf degil ismail ismail tutti frutti seyrediyorum ismail goremiyorum biraz egil ismail beni anlamadin ya, ben ona yaniyorum . ... ismail mutfakta biri mi var ? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 görünmemiş de tekrar koydum ... Ben de en çok ellere varda bize yok miyi seviyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 hala çok komik geliyor ki bu gerçekten önemli.. teşekkürler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.