Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 17 yıl - Houston.. - Efendim abi... - Aya inmek uzereyiz... - Hadi hayirlisi... - Kraterli olandi di mi ay? --------------------------------- - Houston... - Evet apollo, ay yuruyusunuz bitti mi? - Bitti bitmesine de bu Ayi Cemal tutturdu gelmisken Amerikan bayragini sokelim, bizimkini koyalim diye, onu ararken kaybolduk, az daha oksijenimiz bitiyordu. - Buldunuz mu bari? - Bulduk ama sokemedik, nasil dikmislerse gavurlar... Cemal yarin ay araciyla uzerinden gecmeyi deniyecek... - Helal olsun aslanlar... Size guveniyoruz... ---------------------- - Houston... - Apollo? - Ya bu Cemal Fener bayragi getirmis yaninda, aya onu da dikmek istiyor, yere de topladigimiz taslardan "Efsane geri dondu" yazdi... ben hayatta terk etmem burayi o bayrak buradayken... bir cim bom bayragi yollayin hemen... - Merak etme apollo, biliyordum ben o hosafin boyle bisiy yapacagini.. acil oksijen depolarinin oldugu yere bakarsan goreceksin ki oksijen tupleri orada yok... niye? Cunku kardesin oraya anli sanli dev bir GS bayragi koydu.. - Hehe.. buyuksun houston... seni seviyorum...yenilsen de yensen de... --------------------------- - Apollo - Buyur houstoncigim - Venusten tas orneklerini aldiniz mi? - Aldik aldik, bi suru tasimiz oldu, simdi donmek uzre yola ciktik, 24 saatte yorungeye gireriz.. - Cok iyi bilim adina onemli seyler yaptiniz.. - Ya bisey sorcam houston... - Sor.. - Neden sadece tas toplattiniz bize, o kadar bocek, cicek vardi, bi de o tek gozlu yaratiklardan da getirseydik? - Hstir, neden soylemediniz? - Neyi abi? ------------------------------ - Houston - Nedir? - Abi ben cok sIkIldIm burda, su donus tarihini one alalim diycektim - Olur mu, daha saturn e gidip ornek alcaksiniz - Abi ben hep ornek almisimdir saturn u zaten, bi an once donelim diyorum - Ya apollo, bak sinirimi bozma, kitlerim kumanda aletlerinizi burdan, bi daha donmek nasip olmaz - Ama abi ya - Sus ---------------------------- - Houston bisey sorcam, biz niye topladik bu tasdi kumdu falan, ne yapcaz ki bunlari - Bilimsel arastirmalar icin, evrenin sirlarini gizlerini ogrenmek icin falan, biliyorsun bunlar bi cok konuda bizleri aydinlatabilir.. - Yani cok onemli seyler bunlar yani? - Evet apollo, hadi yorungeye girmek uzeresiniz, hazirlanin artik bu arada sen niye soruyon bunlari??? - Valla houston, ben bu ornekleri topladiktan sonra semih abiye vermistim, gemiye koy diye, o da zannetmiski kapiya kadar goturecek,ben ordan alip bagaja koycam, yani senin anlayacagin biz onlari ayda unuttuk galiba... - Neeee? - Abi yorungeye giriyoz, sonra konusalim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.