Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 17 yıl Sardunyam tek siir halinde olanini bulamadim, yari yariya..umarim yinede beyenirsin
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 17 yıl Beni çok duygulandırdın birce. Gülen yüzün hiç solmasın,sevgiyle kal arkadaşım
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 17 yıl Gülen yüzün hiç solmasın,sevgiyle kal arkadaşım buda etti iki cikmisdim geri geldim... aynen RA_dya
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 17 yıl Kardelen Bu bendeki bir dert ki, anlatamam kimseye Kulak verip de beni dinler misin kardelen Sardı tüm benliğimi, mecalim yok gülmeye Sende benimle ağlayıp, inler misin kardelen Mis gibi sıla kokan eş, dost mektupların da Taze güller yeşerir eski anıların da Hatıralarla dolu gurbet akşamların da Hasret denen türküyü söyler misin kardelen Bütün duyguları bir deftere yazmanın Dertlerini duymayan duvara anlatmanın İçinde ne var ise hep içine atmanın Ne demek olduğunu bilir misin kardelen Dostu oldum kaç defa sabahsız gecelerin Defterimde yeri yok, anlamsız hecelerin Çözemedim bir türlü bu zor bilmecelerin Cevabını sen bana çözer misin kardelen Ne kadar tatırsa da ayrılık acısını Unutamazsın yine onun hatırasını Bir kenara bırakıp acısı, tatlısını Hepsini bir kalemde siler misin kardelen Anlat sende içini, dök dışına ne varsa Hiç düşünme kalbimi, bırak yansın yanarsa Bu derdi sen benimle paylaşır mısın, yoksa Bakıp bakıp halime güler misin kardelen Bilirim ben yerini, sormam sana nerdesin Senin yurdun dağlarda, sen hep yükseklerdesin Nasıl gelsem yanına, sen hep yükseklerdesin Eğilip de elimden tutar mısın kardelen Ah gurbet, sen içimde dinmeyen bir sancısın Bazen iyisin amma çoğu zaman acısın Ey kardelen! Sen bana neden çok yabancısın Çaldım işte kapını, açar mısın kardelen Senin de gözlerin yaşlı, ağlamışsın besbelli Yoksa sen de benim gibi naçar mısın kardelen Bu topraktan çıkıp da karları delmişsin ya Mevsimin gelmeyince açar mısın kardelen Derdimi de dinledin, sana ağır gelirse Yine toprak altına kaçar mısın kardelen Ya ölüm günü gelip de alırlarsa ruhumu Benimle gökyüzüne uçar mısın kardelen
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 17 yıl Yazar inanmıyorum ne güzel renklenmiş bu sayfa... teşekkür ederim arkadaşlar, şiir güzeldir ya, hele güzel okuyan varsa ama asıl güzel olan şiiri anlamak ve sevmektir... kelimeler insanlara özgü biz başka şekilde iletişim kurmayı bilmiyoruz kelimelerle konuşuyor öfkemizi, sevincimizi, sevgimizi, kinimizi, acımasız yada merhametli sözlerle dile getiriyoruz... tekrar teşekkürler topic anlamına ulaşmış... daha güzel şiirlerde buluşalım... ...., şiir asidir, şiirin dili insancadır, ayıp nedir bilmez şair, söylemeyi ve yazmayı bilir... birce iyiki varsın güzel arkadaşım renklerin hiç solmasın... ben sizi biraz güldürmek istiyorum şimdi ben bunu dinleyip gülümsedim sizde gülümseyin... hep hüzünlenmeyeceğiz ya birazda şiirle gülelim...
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 17 yıl iyiki varsın güzel arkadaşım renklerin hiç solmasın... aynisi senin icin de gecerli sardunyam tesekkürler..
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 17 yıl Yazar Orhan Veli Kanık (seçmeler) istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2009 15 yıl Bedirhan GÖKÇE Kime NE http://www.youtube.c...h?v=vg22GJgdhbE
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2009 15 yıl Bedirhan Gökce - Baba Uyan http://www.youtube.com/watch?v=dphmVxaTdMQ
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.