Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Efet aradaım taradım en sonunda karalisteye girmeyen keyi buldum yayınlıyorum %100 çalışıyor.......

04/06/2008 tarihine kadar gecerli keydir....

Gönderi tarihi:

ellerine sağlık nerden buldun bunu yaw sırf bunu yayınladın diye üye oldum foruma allah razı olsun senden.. :D dünden beri bunu arıyordum. çok saol. IP board u pek bilmiom burda +rep falan yokmu??? :sweatingbullets::mellow: bende kis 7.0.0.125 vardı çalışıyor kendim denedim tamamen güvenli :lol:

kis71ap8.jpg

kis72oh8.jpg

kis73xm1.jpg

Gönderi tarihi:

Bence bu kadar uğraşacağınıza Nod32 kullanın. Hem çok daha güvenli, hem sistem kaynaklarını çok az tüketiyor. Hemde keyleri sürekli bulunuyor ;)

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ugrasilarin icn tskler bilader! Fakat bunu da kaybettik! Cümlete gecmis olsun..

• 3 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Efet aradaım taradım en sonunda karalisteye girmeyen keyi buldum yayınlıyorum %100 çalışıyor.......

...

tskler

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

...

tşklr

• 5 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 5 ay sonra...
  • 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

tşkkrlr

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.