Φ TNSUSA Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Yurt disinda egitim alamiyacak vakti ve maddi imkana sahip olmayan, yabanci dil ogrenmeye merakli her yastan insanlara " Postama dahil DVD setleri ucretsiz adreslerine gonderiyoruz. Daha fazla bilgi ve basvuru ve istek formlari www.tnsusa.net Tum egitime acik ogrencilere duyurulur. Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yurt disinda egitim alamiyacak vakti ve maddi imkana sahip olmayan, yabanci dil ogrenmeye merakli her yastan insanlara " Postama dahil DVD setleri ucretsiz adreslerine gonderiyoruz.Daha fazla bilgi ve basvuru ve istek formlari www.tnsusa.net Tum egitime acik ogrencilere duyurulur. Bilgin bey merhaba, DVD seti isteğiyle ilgili formu doldurdum. aslında ingilizce öğretmeni arkadaşıım derslerde kullanacak bu türden materyalleri olmadığı konusunda dert yakındığı biir sırada sizin buraya yazmış olduğunuz mesaj aklıma geldi. kendileri için istekte bulunabileceğimi söyledim. internette arama yapmalarına rağmen bir kaç power point sunumundan başka kaynağa ulaşamamışlar. sanırım bu onlar için derslerinde kullanabilecekleri iyi bir kaynak olacaktır. teşekkürler sevgi ve selamlar Alıntı
Φ TNSUSA Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Sayin Emrah Cingoz, Ingilizce DVD dagitimlarina 5 ekim 2007 itibari ile ( bu gun ) sira takibi ile dagitimlarina baslandi. Yaptiginizi soylediginiz muracaati alindigini saniyorum. Emrah bey isterseniz burdan http://www.tnsusa.net/ bir daha talep,de bulunun. Ayrica okulunuzun mudurune bir kac kez aramamiza rahmen ulasamadim. Lutfen bana pazartesi-cuma is gunleri icersinde ulasabilirsiniz. Selamlar Kolay geldin. Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 Sayin Emrah Cingoz,Ingilizce DVD dagitimlarina 5 ekim 2007 itibari ile ( bu gun ) sira takibi ile dagitimlarina baslandi. Yaptiginizi soylediginiz muracaati alindigini saniyorum. Emrah bey isterseniz burdan http://www.tnsusa.net/ bir daha talep,de bulunun. Ayrica okulunuzun mudurune bir kac kez aramamiza rahmen ulasamadim. Lutfen bana pazartesi-cuma is gunleri icersinde ulasabilirsiniz. Selamlar Kolay geldin. Merhaba Bilgin Bey İngilizce DVD LER DAĞITILMAYA BAŞLANDI MI ACABA MERAK EDİYORUM Bİ DE OKULUMUZA GÖNDERMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ YARDIM MALZEMELERİ NE OLDU ACABA BU KONULARDA BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER İYİ ÇALIŞMALAR SEVGİ VE SELAMLAR Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.