Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 18 yıl slm arkadaşlar ben şuan açikögretim genel lisesinde son sınıfta okumaktayım ve bu sene mezun olmam gerekirken ocaktakı sorumluluk sınavına girmem gerekio aynı zaamnda da bi dersanede öss hazırlanmaktayım bunlar ii güzel ama ben kasım ayında asker görünüorum yani kasımdan sonra bakaya kaçagı görüncem acaba ocaktakı sınava girene kadar kaçsam ve dersi verdigimde çikti belgesi alsam tecil olur mu ? yardım ederseniz sevinirim bu arada ben 87 liyim.. bi şey daha sormak isitiyorum tecil olur diosanız kaçarsam acaba askeriye beni ne zaamn rahatsız eder yani evime ne zaamn gelir bakaya kaaçgı oldugum için aramaya ne zaam gelir bide kutugum bursada oradakı adrese mi gelir yoksa ben şu an ist da oturuyom buraya mı gelir .... en önemlisi ne zaamn aramaya başlar lütfen acil ayrdım edin......
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 18 yıl slm arkadaşlar ben şuan açikögretim genel lisesinde son sınıfta okumaktayım ve bu sene mezun olmam gerekirken ocaktakı sorumluluk sınavına girmem gerekio aynı zaamnda da bi dersanede öss hazırlanmaktayım bunlar ii güzel ama ben kasım ayında asker görünüorum yani kasımdan sonra bakaya kaçagı görüncem acaba ocaktakı sınava girene kadar kaçsam ve dersi verdigimde çikti belgesi alsam tecil olur mu ? yardım ederseniz sevinirim bu arada ben 87 liyim..bi şey daha sormak isitiyorum tecil olur diosanız kaçarsam acaba askeriye beni ne zaamn rahatsız eder yani evime ne zaamn gelir bakaya kaaçgı oldugum için aramaya ne zaam gelir bide kutugum bursada oradakı adrese mi gelir yoksa ben şu an ist da oturuyom buraya mı gelir .... en önemlisi ne zaamn aramaya başlar lütfen acil ayrdım edin...... dostum, öğrenciliğin devam ettiği sürece askere almazlar seni. lise kaç yıldır devam ediyo. eğer liseyi bitirirsen ve ünv. yi kazanamadıysan o zaman çağrı gelecektir. ama bazen ev adresine çağrı gelir öğrenci olduğun halde, bu problem değil kafaya takma. bu senin kaçak olduğunu göstermez. senin bence şu anda yapacağın tek şey, lise diplomanı alır almaz üniversiteyi kazanmak. ancak öyle yırtarsın. meseleyi daha ayrıntılı anlatırsan bildiğim kadarıyla sana yardımcı olurum. lise kaç yıldır devam ediyor ? ocakta mı mezun olacaksın ? kaçak göründüğünü nereden söylediler; askerlik şubesinden mi, yoksa adrese çağrı geldiği için sen mi öyle düşündün? bu arada ikametgahın neredeyse orada ararlar seni.
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 18 yıl slm arkadaşlar ben şuan açikögretim genel lisesinde son sınıfta okumaktayım ve bu sene mezun olmam gerekirken ocaktakı sorumluluk sınavına girmem gerekio aynı zaamnda da bi dersanede öss hazırlanmaktayım bunlar ii güzel ama ben kasım ayında asker görünüorum yani kasımdan sonra bakaya kaçagı görüncem acaba ocaktakı sınava girene kadar kaçsam ve dersi verdigimde çikti belgesi alsam tecil olur mu ? yardım ederseniz sevinirim bu arada ben 87 liyim.. bi şey daha sormak isitiyorum tecil olur diosanız kaçarsam acaba askeriye beni ne zaamn rahatsız eder yani evime ne zaamn gelir bakaya kaaçgı oldugum için aramaya ne zaam gelir bide kutugum bursada oradakı adrese mi gelir yoksa ben şu an ist da oturuyom buraya mı gelir .... en önemlisi ne zaamn aramaya başlar lütfen acil ayrdım edin...... hemen bulur
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.