Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

SIZLASA DA GÖNÜLLER DÜŞENLERİN YASINDAN

KOŞAR ADIM GİTMELİ ONLARIN ARKASINDAN.

KAHRAMANLIK; İÇEREK ACI ÖLÜM TASINDAN

İLERİYE ATILMAK VE SONRA DÖNMEMEKTİR."

CEPHELERDEN HABER GELİR NİCE KAHRAMANIN YURT VE ULUS UĞRUNA KARA TOPRAĞIN

BAĞRINA DÜŞTÜĞÜNE DAİR. CEPHELERDEN HABER GELİR, GELİR DE TUTULUR

GÖZYAŞLARI, YOK SAYILIR YÜREK SANCILARI...VE DEVAM EDER SAVAŞ KALDIĞI YERDEN. ETMELİDİR DE ZATEN!

18 ARALIK 2002 GÜNÜ KAYBETTİĞİMİZ DEĞERLİ HOCAMIZ,KEMALİZMİN DÜŞÜNSEL ÖNDERLERİNDEN NECİP HABLEMİTOĞLU’NU 3. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.

DÜŞÜNMEK VE ARAŞTIRMAKTAN BAŞKA BİR SUÇU (!) OLMAYAN, AYDINLANMA YOLUNA CANINI FEDA ETMİŞ ONLARCA DEMOKRASİ ŞEHİDİMİZDEN BİRİDİR NECİP HABLEMİTOĞLU…

Gönderi tarihi:

dün bilgi yarışması topiğinde bir tabancanın adını sormuştum. sonra birden aklıma geldi cevabı yazarken. bu tabanca Hablemitoğlunu öldüren tabanca.

Acaba mesaj mı vermek istediler. Alman Vakıfları dosyasını araştırırken . Bir Alman silahıyla öldürerek.

Koyu bir sağcı olmasına rağmen. solcu öğrencileriyle konuşurken bile "siz" diye hitap eden, üşenmeden yazılarıyla ilgili sorusu olan herkesle oturup saatlerce tartışan, değerli bir hocaydı.

umarız ki son olur. umarızki artık, meydanların spor salonlarının ismi. katledilen hocaların isminden esinlenilerek koyulmaz.

Gönderi tarihi:

ülkemiz zaman zaman cok büyük değerlerini kaybediyor en büyük üzüntüm meydanların kendilerine aydın diye tabir edilen soysuzlara kalması Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.