Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Zaten gereksiz yerleri çıkarsan 3-5 sayfa kalıyor... Keşke, gereksiz yerler olmasaydı. Az ve öz olsaydı da, bir yaradana yakışır bir kitap olsaydı! Bak o zaman herkes nasıl da inanırdı. Kur'an ; "belli bir dönemde (600'lü yıllar) belli bir toplumun (araplar) yaşantısını ve olaylarını anlatan bir tarih kitabından başka bir şey değildir. 23 yılda yazılan bir kitapta elbette hayatla ilgili bir sürü konu geçecektir. Fakat bu onun evrensel olduğunu, günümüzü de kapsadığını göstermez. Alıntı
Misafir yersoy Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Keşke, gereksiz yerler olmasaydı. Az ve öz olsaydı da, bir yaradana yakışır bir kitap olsaydı! Bak o zaman herkes nasıl da inanırdı. Yok ben yine inanmazdım Sadece kendi doğrularını öz bir şekilde yazardı anlamında dedim. Yoksa o doğrular benim doğrularım olamaz... Saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.