Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
evrimcilerin verdiği tek hücreli canlıdan gelme model bilimsel olabiliyorsa

o zaman bana cinsiyetin nasıl oluştuğunu üremenin nasıl oluştuğunuda ispatlamak zorundalar

isbatı olmayan bir soru sordum size

sizde bana benim soruma soryla çelişkili cevaplar vermekle yetiniyorsunuz...

bakın diyelim ki ben maddenin bu özelliğini tanrıdan aldığını iddia etmeden soruyorum bu soryu.

o zaman hangi güç kuvvet yada adı herneyse maddeye bu oluşumu (değişkenlik, kendini organize etme)veriyor??

bende iddia ediyorum ki sizinde aynı şekilde bana sorduğunuz soru sizi darda bırakıcaktır...

saygılar...

Bilim zaten hep kendine soru sorarak kendini zorda bırakma çabasındadır. İtici gücü budur. "Peki bu ne" Peki şunu nasıl açıklarsın"

Emin ol senin sorduğun bu sorlarla zaten bilim uğraşıyo ve çözecek olan kuvvet de bilimin kendisidir.

Tarih bunu göstermiştir.

Kutsal kitapalara sarılıp kalmakla sadece yerimizde sayardık - eğer ki soru sormaz ve cevap aramasaydık..

Bunu anlamak bu kadar zormu anlamıyorum yaa....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.