Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

askerlikte kilo probelmı varmsı ama ben kilo sınırının kaç olduğunu bilmiyorum anlatırsanız yada açıklarsanız sevinirim :unsure::(

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

120 klio sınırdır

120 kilodan aşağı düştüğün an askere alırlar ama 120 kilo çeksen bile bidahaki muayene dönemine kalırsın

amcamın çocuğu 300 gram fazla klio yüzünden 1 sene gidemedi :D

• 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

120 kg diye bişey yok boy kilo endeksi var

buda +30 ve üzerisi vede muayeneye de tabi oluyorsun

Gönderi tarihi:

mesele ne sadece kilo, ne boy kilo endeksi. Mesele ileri derecede obez olup olmaman. Misal boyun 190 santim ve kilon 130 kg. Seni almazlar diye bir şey yok. iri kemikli, kaslı bir adamsındır alırlar. Zira obezite eşittir kiloda ağır çekmek değildir.

askerlik hizmetini yerine getirirken yapman gereken temel eğitimler, kültür fizik çalışmaları gibi faaliyetlerin sende sağlık problemleri yaratacağına hükmederse doktorlar o zaman alınmazsın.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.