Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl MOBİL SAHNE Üzerine uygulanacak her türlü görsel çalışma ile gezici outdoor malzemesidir. Görselliği ve azameti ile konser ve diğer organizasyonların önemli öğesidir. Teknolojisi ile çok kısa sürede amaca uygun şekilde hazırlanabilir. Açılmış hali ile bir Mobil sahne'de 68 m2 kullanım alanı oluşmaktadır. Tüm teknik ekip ve ekipman oluşan mekan üzerinde yer alabilir.Oluşan bu mekanlar çok amaçlı olarak kullanılabilir. Gerektiğinde daraltılabilir, arka duvar oluşturulabilir, seperasyonlar ile ayrılabilir. Zemin kaplama malzemesi her türlü gösteri için uygundur. Mevcut tavan yapısı ile her türlü hava şartları için sahne üzerinde korunma sağlanmaktadır. Ayrıca yine içinde yer alan 14 m2 kulis ve içindeki ekipmanlarla her türlü konforunuz düşünülmüştür. Mobil Sahne'nin açılımı arkada duvar oluşturacak şekilde yapılarak oluşturulan fonda görsel malzemeler, bayrak, afiş, balon vb. ile sahne dekorasyonu hazırlanabilir. KULLANIM ALANLARI Siyasi parti mitingleri Tiyatro gösterileri Festivaller, şenlikler Sahne gösterileri Defileler Toplantı ve seminerler Açılış ve temel atma törenleri Film gösterileri Protokol ve VIP salonu Ürün tanıtım ve satış mağazası Gezici şube Mobil eğitim ve sağlık aracı Reklam ve tanıtım Turne ve konser sahnesi Stüdyo ve çekim platformu Animasyon ve eğlence platformu Mobil televizyon ve radyo istasyonu Mobil ofis & büro Açık hava konserleri Roadshow STANDART ÖZELLİKLER 1 dakikada (hidrolik) kurulum 14 m2 Kulis Soyunma Kabini 70 m2 sahne Tuvalet & lavabo Buzdolabı LCD TV. Çay makinesi Kahve makinesi DVD Player İç Aydınlatma Klima (12000 BTU) Oturma grubu 300 litre su deposu 300 litre atık su deposu Ses ve ışık tesisatı Platform kurulum alanı http://www.puren.com.tr
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.