Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Admin-- Anastasia At the Beginning - Donna Lewis, Richard Marx
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Atlantis... Bu türlü kayıp uygarlık şeysilerine pek bir meraklı olduğum için gözümü kırpmadan izlemiştim bu animasyonu...
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Cars Movie Trailer-Arabalar Kaç bin kere izledim acaba bunu sayıyı şaşırdım artık
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Admin-- Bunu arıyordum Ra-dya, ne güzel tamamlıyorsun beni Tengeriin Boşig, ben de severim Atlantis'i çok güzellll
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Bunu arıyordum Ra-dya, ne güzel tamamlıyorsun beni Tengeriin Boşig, ben de severim Atlantis'i çok güzellll Animasyonları bana sorun siz
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 17 yıl Bunu arıyordum Ra-dya, ne güzel tamamlıyorsun beni Tengeriin Boşig, ben de severim Atlantis'i çok güzellll Animasyonları çok severim... Hele müzikleri çok hoş... Pocahontas'ı ben alıcaktım ama neyse... Animasyonları bana sorun siz Neden acaba? Evdeki canavardan dolayı mı? Çocuk altyazılı falan nasıl olursa olsun izliyo yav
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.