Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
:clover:

Bir örneğide benim herhalde AKP li ilan edilen,herkes canı neye istiyorsa ona yoruyor her söyleneni kimsenin karşısındakini anlama gibi bir çabası yok,söylediğinin aksinimi söyledin tamam hemen eleştirdiği her neyse onun etiketini yapıştırıveriyorlar.

Artık bunlara alışılması gerekiyor sanırım..Ama asıl garip olan net ortamında kişilerin birbirlerini yağlayıp ballayıp,sonrada bunları

ilericilik yada sosyal demokratlık ( pardon nasyoneli unuttum ) gibi garabet bir ifade antamıyla anlatma istekleridir.İnsanların inaçlarına(din değil)

saygısızsın,ama saygılı gibi davranıyorsun.İnsanların yaşamına saygısızsın,ama saygısızdan ötesin...Karışık bir laf salatası ardında hem kendi

kişiliklerini hemde farklı kişilikleri karmaşık düşüncelere sevkedebiliyorlar.Bunu elbette iyi niyetli aslan demokrasinin memesinden beslenerek

dillendiriyorlar.Ama bir türlü inandırıcı ve samimi olamıyorlar....Bakın çevrenize sürüyle var... :P Başını örteni işgalci yunandan daha tehlikeli

gören aydındanda başka bir yaklaşım beklenemez.Bu ateşi yakmanıza asla izin vermiyecek bu millet.Küçük ********* başka zamana

saklayın.Şimdi sırası değil.... :)

Gönderi tarihi:
Artık bunlara alışılması gerekiyor sanırım..Ama asıl garip olan net ortamında kişilerin birbirlerini yağlayıp ballayıp,sonrada bunları

ilericilik yada sosyal demokratlık ( pardon nasyoneli unuttum ) gibi garabet bir ifade antamıyla anlatma istekleridir.İnsanların inaçlarına(din değil)

saygısızsın,ama saygılı gibi davranıyorsun.İnsanların yaşamına saygısızsın,ama saygısızdan ötesin...Karışık bir laf salatası ardında hem kendi

kişiliklerini hemde farklı kişilikleri karmaşık düşüncelere sevkedebiliyorlar.Bunu elbette iyi niyetli aslan demokrasinin memesinden beslenerek

dillendiriyorlar.Ama bir türlü inandırıcı ve samimi olamıyorlar....Bakın çevrenize sürüyle var... :P Başını örteni işgalci yunandan daha tehlikeli

gören aydındanda başka bir yaklaşım beklenemez.Bu ateşi yakmanıza asla izin vermiyecek bu millet.Küçük ********* başka zamana

saklayın.Şimdi sırası değil.... :)

Evet başörtüsünü kendi dillerine sakız gibi dolayanlara sen kendi ibadetine bak dediğin zaman "o Allah benim aramda kimseyi ilgilendirmez"cevabını yapıştırıverir ama benim başörtüm için söylemediğini etmediği hakareti bırakmaz...

Öte yandan bir diğeri" başörtüsü üniversiteye girerse bende donumla girerim"muhabbetine girişir "gir lan bize ne senin donundan"demeye kalkamazsın onunda etiketi hazır sahte demokratlar..Kendileri orjinal ya :)

Usta,sende bilirisin bu toplumda tek kelam etmeye cesaret edemeyip sanal alemde aslan kesilenleri burası bunlardan kaynıyor.

Ama çok şükür ki görmüşlüğümüz fazla kim kaçın kurası tahmin edebiliyoruz.

Gönderi tarihi:

birileri diğerini yağlıyor demişler ardından kendilerini teselli etmişler. buda çok ironik bir durum.

başörtüsünü eleştirenlerin hepsini hakaret etmekle suçluyorlar sonra başka insanların yaşam biçimlerine müdahale ediyorlar.

evet don en ayıp yeri örter o yüzden giyilmesi şarttır ama birilerinin en ayıp yeri kafası.

aman böyle söyleyince hiddetleniyor.

Gönderi tarihi:

Winston Churchill'in bir konuşmasını hazırlarken yaptığı eskiz vardı. bu eskizde Churchill bazı cümlelerin yanına not düşmüş "burada fikir zayıf, sesini yükselt"

Churchill Lordlar Kamarası'ndaki konuşmalarında haksız olduğu yada savunduğu fikrin zayıf olduğu durumlarda sesini yükseltir, saldırganlaşır, kavga çıkarmaya çalışır, ve konuyu dağıtırmış.

Ne yazıkki forumda bir süredir gözlemlediğim tarz. İnsanlar ilgili başlıklarda tartışmaya katılır. Daha sonra fikri tartışmada zayıf kalır. Yada diyelim cevap veremez , tartışamaz o konuda.

Ardından başka başlıklardan tartıştığı kişilere laf atmaya çalışır. Ve artık ilkokul çocuklarının bile kullanmadığı "ben lafı ortaya attım isteyen alınır" tarzı argümanlar kullanır.

Bir kişi diyelim Türban konusunda bir topicte birileriyle tartışıyor.Tartışmak için forumda bulunan bir insan ne yapar. O topicte fikirlerini savunur, itirazlarını söyler. Onaylar, karşı çıkar. Düşüncelerini yazar.

Ama, ilgili topicte fikrini ifade etmek yerine. Forumun başka topiclerini birilerine laf atmak için kullanarak tartıştığını sanmak ?

Benim tavsiyem, tartışamıyacağı konularda ısrarcı olmasın insanlar. Böylece fikri zayıf kaldığında bu tarz yöntemlere başvurmalarınada gerek kalmaz.

Gönderi tarihi:
Evet başörtüsünü kendi dillerine sakız gibi dolayanlara sen kendi ibadetine bak dediğin zaman "o Allah benim aramda kimseyi ilgilendirmez"cevabını yapıştırıverir ama benim başörtüm için söylemediğini etmediği hakareti bırakmaz...

Öte yandan bir diğeri" başörtüsü üniversiteye girerse bende donumla girerim"muhabbetine girişir "gir lan bize ne senin donundan"demeye kalkamazsın onunda etiketi hazır sahte demokratlar..Kendileri orjinal ya :)

Usta,sende bilirisin bu toplumda tek kelam etmeye cesaret edemeyip sanal alemde aslan kesilenleri burası bunlardan kaynıyor.

Ama çok şükür ki görmüşlüğümüz fazla kim kaçın kurası tahmin edebiliyoruz.

Elbette bu sorun aşılacak suheda.Hiç merak etme..Senni insanların inaçlarına ne denli saygılı bir insan olduğunu biliyorum...

Ivır zıvır şeylerle uğraşmıyacak kadar asil yürekli olduğunuda biliyorum...Ama bu ideolejiler yokmu...Saplanıp kalmışlık yokmu..

İki yüzlülük bir yerlerde şaha kalkmışsa.Sen ben ve niceleri bu iflah olmaz gürüha ne diyeceğiz.Dedemin ******* in aşağı desek

yine anlaşılmayacak..O yüzden bu dava demokrasi imitasyonlarıyla bizim aramızda bir davadır.Ve gerçeği sahtesini her zaman

mat etmiştir.Bakma ciguli tarzı yazılara :D

Gönderi tarihi:

Topic "ağlama duvarı" na dönmüş :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.