Zıplanacak içerik

79 bin dekar alanda yetişiyor: 200 bin ton üretim! Mut'un tescilli lezzeti...

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kapak_174140.jpg

Türkiye'de sofralık kayısı ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayan Mersin'in Mut ilçesinde hasadın yoğunlaşmasıyla ihracat da başladı. Sezonda yaklaşık 200 bin ton verim alınması beklenen kayısının 100 bin tonun ihracata gideceği ifade edilirken fiyatların 35-40 TL'ye kadar da düştüğü öğrenildi.

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.