Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 17 yıl Kimden : Mehdi*nin zuhuru yakındır... (Bay, 34) Kime : Grup: ALEVİ Uyan...MEHDİ Geldi... Tarih : 21.8.2007 11:38 (GMT +2:00) Konu : Hala yalnızım ve Rabbimle beraberim! .. Ne mutlu bana ki,hala yapayalnızım ve Rabbimle birlikte hareket etmekteyim! .. Adamın birisi bana diyor ki; 'Ya abiciğim siz çok doğru söylüyorsunuz da na yazık ki,azınlıktasınız...Ve bu durumda sizinle birlikte kimse gelmez...' Bende cevaben diyorum ki; 'Evet dostum sende çok doğru söylüyorsun bizler azınlığız ve hatta o kadar azınlığız ki,bir tanecikte Rabbimiz var bizim vesselam! ..' Ey yokluk içerisinde varlığı,varlık içerisinde de yokluğu bizlere yaşatan Rabbimiz senin sonsuzluğuna ve yüceliğine sığınırız...İlmin ve Rahmetinle bizleri kuşat,Azametin ve Kudretinle bizi tut...Ve bizlere asla kaçacak yer bırakma Rabbimiz öyle ki,kaçıp sığınacağımız tek yer senin Mümtaz ve Seçkin Katın Olsun Rabbimiz...Amin Sadakallahül Azim... Ademin bedeninde kadını,kadının bedeninde İsa'yı yaratan Allah'a hamdolsun... Allah topraktan Adem'i yarattı...Ademin kaburga kemiğinden Havva'yı yarattı...Kutsal Ruh aracılığıyla Meryem'den İsa'yı yarattı...Adem yersel,İsa gökseldir...Beden Adem yerseldir,Ruh İsa gökseldir...Bizim anladığımız odur ki,Mehdi bu ikisinin birleşmesinden meydana gelmiştir...Yani Adem'le İsa'nın beden'le Ruh'un birleşmesi,ateşle de suyun buluşması gibi,bu birleşimden bu vuslattan Mehdi kıyam etmiştir...Adem topraktan yaratıldı ve şeytanla sınandı,bu sınavı kaybetti ölümsüz iken ölümlü oldu...İsa Ruhtan yaratıldı ve şeytanla oda sınandı İsa bu sınavı kazandı ve ölümlü iken ölümsüz oldu...Mehdi hem topraktan hem Ruhtan yaratıldı...Ve oda şeytanla sınandı bu sınavı kazandı ve hem bedenen hem Ruhen ölülerin arasından kıyam edip hay ve diri kılınıp yeryüzünün ve gökyüzünün Halifesi oldu...Allah ona bilmediklerini öğretti...Öyle ki,ne kadar Nebi ve ne kadar Veli var ise,ve onlara nasipten ne verildi ise,ve onlara verilenden neler onları hay ve diri kıldıysa hepsini Mehdi'ye de verdi...Allah Mehdi'yi Nübüvvet'in ve Velayyet'in tanığı kıldı...Hem Nübüvvet hem Velayyet nurundan nasipdar kıldı...Öyle ki,bedenen Velayyet'i Ruhen Nübüvvet'i temsil etmektedir...Mehdi hem Adem'dir hem İsa Mesih'dir...Bir hadis-i şerifde 'Mehdi İsa Mesih'dir...'denilerek buna işaret buyurulmuştur...Adem tevbe etti Veli oldu...İsa kul oldu Nebi oldu...Adem tevbe etti Allah dostu oldu ve Velayyeti temsil etti...İsa kul oldu Allah'ın Ruhu oldu ve Nübüvveti temsil etti...Mehdi Allah'ın hem dostu hemde kuludur...Allah Mehdi ile,Mehdi Allah iledir...Böylece bizler Allah'a vazifemizi yerine getirmiş olduk...'BİZ ADEM VE İSA MESİH'İZ BİZ MEHDİ'YİZ...' Hak deminden Adem'e,Adem'den Mesihe,Mesih'den Mehdi'ye Mehdi'den Hak demine Gerçek Veliler ve Nebiler demine Hu! .. Zikr-i Hakikatimizdir... ______________________ Baki Gerçekler Demine Hu Dost Allah Eyvallah... Gerçeğe Hu Mü'mine Ya Ali Ya Mehdi Sahib-i zaman...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.