Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kadınlara soruyorum

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

çok yakışıklı, iyi bir insan, okulda derslerinde başarılıymış, çevresine saygı duyarmış, ama hayat onu öyle bir yere getirmiş ki, parasız kalmış ve evi dahil herşeyini kaybetmiş; ama hala iyi ve çevresine saygı duyan bir insan;

böyle bir insanla ilişki kurarmıydınız?

Gönderi tarihi:
çok yakışıklı, iyi bir insan, okulda derslerinde başarılıymış, çevresine saygı duyarmış, ama hayat onu öyle bir yere getirmiş ki, parasız kalmış ve evi dahil herşeyini kaybetmiş; ama hala iyi ve çevresine saygı duyan bir insan;

ne tur bı ılıskıden bahsedıyosun

dostluk mu sevgılımı mı

bak cok acık soyleyeyım

o kişinin kendıne guvenı yoksa

ondan cacık olmaz

arkadas da olmaz dostta sevgılı de ...

kendıneguvensın bunları kaybettım ama bak yerıne yenılerını koymaya cabalıyorum desın

kendıne gvensın kı cevresı de ona guvensın sevsın okadar.

sen de paye cıkar kendıne burdan mtmtk5

Gönderi tarihi:
ne tur bı ılıskıden bahsedıyosun

dostluk mu sevgılımı mı

bak cok acık soyleyeyım

o kişinin kendıne guvenı yoksa

ondan cacık olmaz

arkadas da olmaz dostta sevgılı de ...

kendıneguvensın bunları kaybettım ama bak yerıne yenılerını koymaya cabalıyorum desın

kendıne gvensın kı cevresı de ona guvensın sevsın okadar.

sen de paye cıkar kendıne burdan mtmtk5

peki o düzlüğe çıkana kadar onun yanında olurmuydunuz; zorlukları aşmasında yardımcı olurmuydunuz, yoksa sen işini hallet ben o zaman yanına gelirim mi derdiniz?

Gönderi tarihi:

kendinide kaybetmiştir.. -_-

ilk önce kendini kazansın..

kendisiyle barışık yaşasın..

çevresine saygı duymaya devem etsin..

iyi olsun..

yeni bir ilişki düşünmesin derim..

saygılar.. :clover:

Gönderi tarihi:

neden kurmayalım ki?herşeyi kendisi yapmışsa tekrar yapabilir...

Gönderi tarihi:
kurmalısın ;)

o ıyı sevıyeye gelınce senı bırakmayacagı ne malum

genelde bu sekılde olur

düşmüşken senden destek alır sonra senı basamak dıye kullanır ust basamagına cıkar senı sallar atar

dikkatlı ol pek yaklasma ıyı olsun o sonra cıkarsın dogrusu bu

kendı kendıne ayakta kalabılsın daha guclu olur hem onun ıcın bıle ıyı

Gönderi tarihi:

böyle durumları eleştıremeyız her ınsanın başına herşey gelebılır..bişey hıssedebılıyorsam neden o ınsanı kaçırayım,mal çalışmayla elde edılebılıyor ama o hissi bulmak kolay değil.

Gönderi tarihi:

eğer simdi kurmıcaksan hiç bir zaman kurma bence ben olsam kötü haldeyken böle düsüncesi warken sölemeyipte düzlüğe cıkınca sölese onun hakkında çok büyük şüphelerim olur büyük ihtiamalede yüzüne bile bakmam

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ben beraber olurdum, cunki sadece yeni bir iliskiye baslarken karsindaki kisinin ekonomik veya baska sorunlarini göz önunde bulunduramayiz cunki evli olsanda her an hersey ola bilir ve en zengin olan bir an herseyini kaybeder ozaman bosancakmisin? yani bence ne olursa olsun eger ben bu kisiyle anlasa biliyorsam ve hayatimda o kisiyi görmek istiyorum ozaman ne olursa olsun beraber olurum. Hem ben belki o kisiye destek olur tekrar kaybetiklerini kazanmasina yardimci ola bilirim diye dusunuyorum

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

meliskocum o insana maddi konuda yardımcı ol demedim manevi konuda destek vermek gerekir..

haa ilerde beni bırakmayacağı ne malum ? haklısın ama eğer böle bişey yaparsa kendi kişiliği bozuk derim.

;)

o ıyı sevıyeye gelınce senı bırakmayacagı ne malum

genelde bu sekılde olur

düşmüşken senden destek alır sonra senı basamak dıye kullanır ust basamagına cıkar senı sallar atar

dikkatlı ol pek yaklasma ıyı olsun o sonra cıkarsın dogrusu bu

kendı kendıne ayakta kalabılsın daha guclu olur hem onun ıcın bıle ıyı

Gönderi tarihi:

canın sağ olsun..paranı ve evini kaybedebilirsin ama,bence itibarını kaybetme derim..dünyanın sonu deyil ki..herşeye yeniden başlayabilirsin..dürüst ve çalışkan olanlar kasybediyor gibi görünse de muhakkak kazanırlar..sen de öyle olduktan sonra seni gerçekten seven birini bulursun...

iyi şanslar..başarılar.......

Gönderi tarihi:
canın sağ olsun..paranı ve evini kaybedebilirsin ama,bence itibarını kaybetme derim..dünyanın sonu deyil ki..herşeye yeniden başlayabilirsin..dürüst ve çalışkan olanlar kasybediyor gibi görünse de muhakkak kazanırlar..sen de öyle olduktan sonra seni gerçekten seven birini bulursun...

iyi şanslar..başarılar.......

:clover:

Sizinle aynı fikirdeyim.

Hayatta tamiri çok daha zor şeyler var.

Düşünsenize sağlığınız elden gitti mi artık ne yapsanız boş...

Vehbi KOÇ'dan bir alıntı,

"Dostum,

evin varsa bir sıfır koymalısın varlıklar hanene,

isin varsa bir sıfır daha koymalısın,

is seninse uc sıfır daha koymalısın,

isin iyi gidiyorsa uc sıfır daha,

Araban varsa bir sıfır,

Yazlıgın varsa bir sıfır daha,

Daha siralanabilir sıfırlar hanesi...

Ancak, Saglıgin varsa bir koyarsın başına, bütün

sıfırlar anlamlı bir değere ulaşır.Yoksa

sonuc sıfırdır, hiç ugraşmıyasın boş yere..."

Gönderi tarihi:

olsun ne olursa olusun malını mülkünü herşeyini kaybedebilirsin önemli olan kişiliğini karakterini kayubetme ne oldum delisi olma hayat inişleriyle çıkşlarıyla bizim için geçerlidir çok kazanıp kaybedip tekrar hatalarını nerde yaptığını bulup daha emin adımlarla yere basabilirsin ama sağlını kişiliğini bulamassın bunu unutma yakışıklı olman hepsi gelip geçici boşver hayatta sen varsın bunuda unutma çok kazandığın zaman çok dostların var görünür dimi ama bunu unutma hepsi düşene kadar düştünmü kimse yakışıklılığınla ilgilenmiyor üzgünüm acı ama gerçek kimse 2-3 kuruşluk kariyere de tapmıyor eğer öle bişey olsa ne zangin varlıklı insanlar öldü onlara saygısızlık etmiş oluruz bana göre

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.