Φ BAŞTÜRK Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Yeni geldim gördüm ki forumda her telden çalınıyo umarım güzel vakit geçiririm hepinize selamlar olsun Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Merhaba arkadaşım kimse karşılama yapmadı...Hoşgeldin... Hertelden dediğinize göre cevap son derece açık;Çok güzel konuşmayı beceriyorsunuz..?? Tabiki öyle insanlar vardır ki, konuştukları zaman soluduğumuz havanın bile onların sayesinde olduğunu zannederler.... Nerelerdesiniz bir kaç şey yazıp konuşsanız.. Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Yeni geldim gördüm ki forumda her telden çalınıyo umarım güzel vakit geçiririm hepinize selamlar olsun hos geldin BAŞTÜRK eminim burda güzel vakitler geçireceksin Alıntı
Misafir ADAMIN_BIRI Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Hoşgeldin arkadaşım... iyi forumlar. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 hoşgeldin güzel paylaşımlar dilerim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.